Baleset-bűnügy

Levágta és eltüntette apja nemi szervét egy férfi, az áldozat tacskója láthatta a szörnyű tettet

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. július 11. 21:41

Egy 32 éves német férfit azzal gyanúsítanak, hogy levágta 66 éves apja péniszét és heréit. A levágott szervek nem kerültek elő, az ügyben az áldozat tacskója az egyetlen tanú.

Bizarr bűncselekmény borzolja Észak-Rajna-Vesztfália lakóinak idegeit: egy 32 éves férfi levágta 66 éves apja péniszét és heréit, írja a Bild. A bűncselekmény februárban történt, de a rendőrség csak most vette őrizetbe a gyanúsítottat.

Az ügyről annyit lehet tudni, hogy az idős férfit saját házában támadta meg a fia. A segélyhívót a szomszédok tárcsázták, miután a férfi kutyája, egy Kalli névre hallgató szálkásszőrű tacskó folyamatosan ugatott. A kiérkező rendőrök hatalmas vértócsa közepén találtak rá az ágyban fekvő áldozatra, akinek életét a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

Az idős férfi nem tudta megnevezni támadóját, felesége meg éppen kórházban volt, így a tacskó számított az egyetlen tanúnak, de a kutya kevés volt a bűncselekmény felgöngyölítéséhez. A rendőrség gyilkossági csoportja napokig kereste a környéken a levágott nemi szerveket, de hiába: nem kerültek elő.

A bűnügy négy hónappal később vett döntő fordulatot: a helyszínen talált DNS-maradványok alapján a rendőrök a férfi 32 éves fiát gyanúsították meg. A nyomozók átkutatták lakását, amelyben élettársával lakott, és végül letartóztatták. A levágott hímtagot és heréket azonban továbbra sem találták meg.

A két hete őrizetben lévő dortmundi férfi nem tett vallomást, ellene emberölési kísérlet és súlyos testi sértés miatt nyomoznak.

Nyitókép (illusztráció): Christophe Gateau/picture alliance via Getty Images

#Baleset-bűnügy#bűnügy#németország#pénisz#levágott

Címlapról ajánljuk