Baleset-bűnügy

Saját terhes mostohalányát és annak hároméves kislányát is megerőszakolta

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. szeptember 29. 10:02

Egy mosonmagyaróvári férfi a 17 éves nevelt lányát és annak 3 éves gyermekét is szexuálisan bántalmazta, a férfi elleni büntetőper másodfokon folytatódik.

Az ügyészség az első fokon kiszabott büntetés súlyosítását indítványozta annak a férfinak az ügyében, aki élettársa tizenhét éves lányát megerőszakolta, majd három éves unokáját szexuálisan molesztálta, közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség pénteken.

A férfi 2004. év óta élt élettársi kapcsolatban, amelyből négy gyereke született. Velük együtt élt Mosonmagyaróváron élettársa mostohalánya, akinek 2016-ban született egy kislánya.

A nevelőapa 2018. május 28-án megerőszakolta nevelt lányát, aki ekkor második gyerekével volt terhes. A tizenhét éves lány sírva tiltakozott, de a férfi azzal fenyegette meg, ha nem teszi amit mond, lemondanak a kislánya gyámságáról, így elveszíti őt. Ezután a férfi többször is brutálisan megverte a lányt.

A férfi 2019 januárjában az akkor hároméves kislányt is molesztálta.

A Győri Törvényszék a vádlottat, mint többszörös visszaesőt, szexuális erőszak bűntette és szexuális kényszerítés bűntette miatt 16 év fegyházbüntetésre, 6 év közügyektől eltiltásra ítélte azzal, hogy feltételesen sem engedhető szabadlábra.

Az ítélet ellen a Győri Fellebbviteli Főügyészség súlyosításért, a vádlott és védője elsődlegesen felmentésért, másodlagosan enyhítésért fellebbezett.

Az eljárás másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik.

#Baleset-bűnügy#bűnügy#nemi erőszak#nők elleni erőszak#leányanya#családon belüli erőszak#mosonmagyaróvár

Címlapról ajánljuk