Baleset-bűnügy

Egy férfi a földre vitte, egy másik pedig lendületből fejbe rúgta a nőt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. szeptember 29. 7:27

A Slater Street egyike Liverpool leghírhedtebb buliutcájának, ahol ezúttal egy fiatal nő esett áldozatul a hirtelen kitörő erőszaknak.

Felkavaró videót közölt csütörtökön a Liverpool Echo a város egyik leghírhedtebb buliutcájából. A Slater Street a liverpolli éjszakai élet egyik központja, ahol hétvégente tömegek gyűlnek össze, hogy utcai ivászattal, bulizással, partizással töltsék az estéket. A környéken gyakran fordulnak elő garázda bűncselekmények, verekedések, és mindezek miatt elég rossz híre van a Liverpool központjában lévő utcának.

A Liverpool Echo cikke szerint szeptember 24-én, vasárnap durva verekedés tört ki az utcán szórakozók közt. A történtekről telefonos videó is készült, ami gyorsan terjedni kezdett a WhatsApp-on. A felvételen az látható, hogy egy fiatal, harminc körüli nőt négyen megtámadtak. Egy férfi előbb a földre vitte, majd egy másik lendületből fejbe rúgta miközben épp próbált föltápászkodni.

A leterített nőt kórházba kellett vinni, hogy ellássák sérüléseit. A támadók elmenekültek a helyszínről, a rendőrség jelenleg is keresi őket.

Nyitókép: Google Street View

#Baleset-bűnügy#bűnügy#egyesült királyság#anglia#liverpool#verekedés#fejbe rúg

Címlapról ajánljuk