Herén harapta a szórakozóhely biztonsági őrét, mert nem engedte beEgy 19 éves detroiti fiatal bizarr összetűzésbe keveredett egy michigani szórakozóhely biztonsági őreivel.
Baleset-bűnügy

Herén harapta a szórakozóhely biztonsági őrét, mert nem engedte be

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. szeptember 1. 17:37

25 ezer dollár óvadék ellenében védekezhet szabadlábon egy 19 éves detroiti fiatal, aki bizarr összetűzésbe keveredett egy szórakozóhely biztonsági őreivel.

Letartóztattak és többek között súlyos testi sértéssel és hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítottak meg egy 19 éves detroiti fiatalt, aki bizarr összetűzésbe keveredett egy szórakozóhely biztonsági őreivel, írja a clickondetroit.com az Ann Arbor-i rendőrség közleményére hivatkozva

A Gino Hearn nevű fiatalember a michigani Ann Arbor város Necto nevű szórakozóhelyére szeretett volna bejutni augusztus 26-án szombaton este, azonban az éjszakai klub biztonsági emberei nem engedték be.

A feldühödött fiatal nekiesett az őröknek. Egyiküket arcon ütötte, két másikat megharapott. Az egyik 20 éves őr kórházba is került, állítása szerint Gino Hearn előbb megmarkolta a heréit, majd beléjük harapott.


A szórakozni vágyó balhés vendéget végül a rendőrök fékezték meg nagy nehezen: az akcióban az egyik rendőr megsérült, Hearn őt ujjon harapta.

Gino Hearn 25 ezer dollár óvadék ellenében védekezhet szabadlábon.

Nyitókép: Google Street View

#Baleset-bűnügy#bűnügy#here#herén harapta#egyesült államok#Michigan#ann arbor#garázdaság#testi sértés

Címlapról ajánljuk