Baleset-bűnügy

Eltűnt három tinédzser Veszprém megyében

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. június 30. 11:02

A rendőrség egy 14 éves lányt és két 16 éves fiút keres, mindhárman a megyei gyermekvédelmi központ egymáshoz közeli lakásotthonaiból távoztak ismeretlen helyre, nagyjából egy időben.

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik három fiatal megtalálása érdekében. A rendőrség egy 14 éves lányt és két 16 éves fiút keres, akik a Veszprém megyei gyermekvédelmi központ lakásotthonaiból távoztak ismeretlen helyre.

A 14 éves Orsós Dzsenifer Barbara a bakonyoszlopi Eszterházy György Gyermekotthonból engedéllyel volt távol, azonban oda 2023. június 10-én nem érkezett vissza, azóta holléte ismeretlen, életjelet azóta nem adott magáról. Orsós Dzsenifer Barbara kb. 160 cm magas, vékony testalkatú, fekete, derékig érő haja van.

A 16 éves Orsós Bence ugyancsak a bakonyoszlopi lakásotthonból tűnt el. Ő is engedéllyel volt távol, azonban 2023. június 9-én nem tért vissza a lakásotthonba, azóta holléte ismeretlen. Orsós Bence átlagos testalkatú, fekete, göndör hajú, zöldeskék szemű, kreol bőrű.

A 16 éves Lakatos Máté Ferenc a lókúti lakásotthonból 2023. június 14-én engedély nélkül eltávozott, azóta holléte ismeretlen, életjelet nem adott magáról. Lakatos Máté Ferenc kb. 160 cm magas, átlagos testalkatú, rövid barna hajú, barna szemű, kreol bőrű.

A két gyermekvédelmi otthon egymástól 25 kilométerre található, Lókút és Bakonyoszlop közt autóval egy félóra az út.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy a három fiatal bármelyikét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnése körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.), vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, a Telefontanú 06-80-555-111-es ingyenes számát, vagy akár a 112-es segélyhívót. 


Nyitókép: a veszprém megyei gyermekvédelmi központ bakonyoszlopi Eszterházy György Gyermekotthona – Fotó: Google Street View

#Baleset-bűnügy#bűnügy#eltűnt lány#eltűnt fiú#eltűnt gyerek#veszprém megye

Címlapról ajánljuk