Baleset-bűnügy

Kegyetlen gyilkosságok: megölték a terhes tanárnőt, az egyetlen gyanúsított holtteste most került elő

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. április 28. 6:49

Rejtélyes kettős haláleset borzolja Glasgow lakosságának idegeit.

 

Holtan találtak kedd reggel egy 35 éves tanárnőt Glasgowban. Marelle Sturrock holttestére egy Jura utcai házban bukkantak a rendőrök, írja a Sky News. A rendőrség gyilkosság miatt kezdett nyomozni. A nő 29 hetes terhes volt, a magzat nem élte túl a kismama halálát.

A skót rendőrség gyanúja a nő élettársára terelődött. A 36 éves David Yates után hajtóvadászatot indítottak, aminek végén a búvárok a rendőrség által lezárt Mugdock-tározóban egy másik holttestet találtak. Bár személyazonosságát nem közölték hivatalosan, úgy tudni, hogy Yates holtteste került elő csütörtök este a vízből.

Yates-t utoljára vasárnap, nem sokkal este 8 után látták. Autóját, egy fehér Seat Atecát kedden fedezték fel a víztározó melletti parkban. A gyilkossági nyomozók szerint egyelőre semmi sem utal arra, hogy bárki másnak köze lett volna Marelle Sturrock halálához.

A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy milyen volt a nő és a férfi kapcsolata, mi vezethetett a kettős tragédiához. Sturrock és Yates halálnak pontos körülményeiről sem árultak el részleteket. 

A nő a Sandwood Általános Iskolában tanított, a diákok szüleit szerdán levélben értesítették haláláról. Fiona Donnelly igazgatónő így beszélt a tanárnőről: Szép, kedves, szorgalmas és figyelmes ember volt, aki mindenkit szeretett és időt szakított rá.

Nyitókép: HawkEye Aerial Media / Google Street View

#Baleset-bűnügy#bűnügy#skócia#glasgow#gyilkosság

Címlapról ajánljuk