Baleset-bűnügy

Vádat emeltek a gödöllői HÉV maszturbáló réme ellen

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. április 24. 11:48

A férfi egy kamasz lány és egy felnőtt nő szeme láttára végzett önkielégítést.

A Gödöllői Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a HÉV-en többször is nők előtt végzett önkielégítést, közölte hétfőn a Pest Vármegyei Főügyészség.

A vádirat szerint a férfi 2022. november 3-án a délelőtt felszállt a Gödöllőre tartó HÉV-re. Ott egy kamasz lánytól nem messze ült le, majd nemi szervét elővette, és a lányt folyamatosan figyelve önkielégítést végzett. A lány megijedt, és a következő megállónál leszállt, de előtte még telefonjával rövid felvételt készített a férfiról.

Az elkövető egy héttel később, 2022. november 10-én dél körül szállt fel a gödöllői HÉV-re. A kocsi hátsó ajtajánál egy felnőtt nő utazott. A férfi a nő közvetlen közelébe lépett, majd nemi szervét elővette és a nő mellett állva végzett önkielégítést. A nő a következő megállóban azonnal átszállt egy másik kocsiba.

A sértettek feljelentése, illetve egyikük által készített felvétel alapján indult nyomozásban a rendőrség az 53 éves férfit két héten belül elfogta:


V. Gábor hasonló jellegű cselekmények miatt korábban már volt büntetve, ellene két rendbeli szeméremsértés vétsége miatt emeltek most vádat. 

#Baleset-bűnügy#bűnügy#vádemelés#gödöllő#hév#szatír#maszturbálás

Címlapról ajánljuk