Csecsemőjével járt lopni egy bogácsi nő, de rajtavesztett, amikor elkövetett egy nagy baklövéstA 22 éves anyuka olyan ruhaneműket próbált becseréltetni egy mezőkövesdi üzletben, amiket még nem is adtak el – így bukott le.
Baleset-bűnügy

Csecsemőjével járt lopni egy bogácsi nő, de rajtavesztett, amikor elkövetett egy nagy baklövést

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. március 18. 9:56

A 22 éves anyuka olyan ruhaneműket próbált becseréltetni egy mezőkövesdi üzletben, amiket még nem is adtak el – így bukott le.

Üzletszerűen elkövetett lopás gyanúja miatt nyomozott a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 22 éves bogácsi nő ellen, közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A fiatal édesanya tavaly augusztusban rendszeresen visszajárt egy mezőkövesdi üzletbe, ahonnan ruhaneműket, illatszereket, élelmiszereket lopott el, több mint a 150 ezer forint értékben.

A 22 éves nő minden alkalommal néhány hónapos gyermekét a kezében tartva lopott, ami kezdetben nem tűnt fel a bolti eladóknak. A nő azzal bukott le, hogy egyszer visszament a boltba, becseréltetni korábban ellopott ruhákat, a bolt alkalmazottainak pedig feltűnt, hogy a visszavitt ruhaneműket nem is adták még el.

A nő kihallgatása során nem tudott magyarázatot adni tettére, elmondása szerint jól kereső férje mellett nem volt rászorulva arra, hogy lopjon.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lezárta a nyomozást, az iratokat átadta az ügyészségnek.

Nyitókép (illusztráció): "Surveillance" by JCHaywire is licensed under CC BY-SA 2.0 

#Baleset-bűnügy#bűnügy#lopás#mezőkövesd#borsod-abaúj-zemplén megye

Címlapról ajánljuk