Baleset-bűnügy

Salgótarjáni markecolás: szexhirdetésre érkezett, ellopták az összes pénzét

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. március 7. 9:40

Az ügyészség vádat emelt a szolgáltatásait interneten hirdető 26 éves nő és élettársa ellen.

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádat emelt egy pár ellen, mert kifosztottak egy férfit, aki szexhirdetésre érkezett hozzájuk, közölte kedden a Nógrád Vármegyei Főügyészség.

A vádirat szerint a 26 éves nő interneten hirdette szexuális szolgáltatásait, és telefonon szervezte le a találkozókat az élettársával közösen bérelt salgótarjáni lakásba.

Egy októberi éjszakán egy férfi érkezett a nőhöz, aki látta, hogy sok pénz van nála. Amíg az ügyfél fürdött, a nő szólt a konyhában megbújó élettársának, aki gyorsan ellopta a vendég ruhájából annak 65 000 forintját.

Ezután a nő azzal az ürüggyel, hogy a féltékeny barátja telefonált, és pár percen belül hazaérkezik, elküldte a kuncsaftot. A hoppon maradt ügyfél a lépcsőházban fedezte fel, hogy ellopták az összes pénzét. A földszinten a liftnél összetalálkozott a házból sietősen távozó párral, akik azonban letagadták, hogy ismerik, majd egy autóval elhajtottak.

Az ügyészség lopás vétsége miatt pénzbüntetés kiszabását indítványozta a Salgótarjáni Járásbírósághoz benyújtott vádiratban.

#Baleset-bűnügy#bűnügy#salgótarján#prostitúció#lopás

Címlapról ajánljuk