Baleset-bűnügy

Videón a falunapi verekedés: kuka mellett ütötte-rúgta falubélijét

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. február 1. 10:39

A sértett földre került, koponyazúzódást szenvedett, orra és homloka is megsérült.

A Szigetvári Járási Ügyészség garázdasággal és könnyű testi sértéssel vádolja azt a férfit, aki tavaly nyáron egy falunapon összebalhézott több falubélivel, egyiküket pedig le is ütötte, közölte a Baranya Vármegyei Főügyészség szerdán.

A vádlott 2022 júliusában egy Szigetvár környéki faluban vett részt a falunapon, amit a kultúrházban tartottak. A férfi többekkel szóváltásba keveredett.

Egyikük mondta neki, hogy hagyja őt békén és kiment a kultúrház elé. A vádlott követte őt, kiabált vele, arcát a sértett arcához nyomva. Az ügyészség oldalán közzétett videón az látható, hogy az egyik jelen levő ekkor közéjük állt és próbálta békíteni őket. A balhézó férfi azonban a sértettet lefejelte és ellökte, majd amikor az feléje indult, egy jobbegyenessel leütötte.

Az ütéstől földre eső férfit ezután tovább ütötte és rúgta. A sértett koponyazúzódást szenvedett, orra és homloka is megsérült, sérülései nyolc napon belül gyógyultak.

A vádlott a nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság miatt akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntetendő.

#Baleset-bűnügy#bűnügy#baranya megye#falunap#verekedés

Címlapról ajánljuk