Baleset-bűnügy

Szemére hányta a kocsmában, hogy gyerekként ellopta a kisautóját, akkora pofont kapott, hogy leesett a padról

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. december 20. 10:20

Csúnya véget ért egy volt osztálytársak közti szóváltás egy kalocsai presszóban, vádat emeltek a lopósnak nevezett férfi ellen.

Kifosztás és könnyű testi sértés miatt emeltek vádat egy kalocsai férfi ellen, aki egy gyerekkori sérelem miatt megpofozta és elvette egykori osztálytársa telefonját, közölte kedden a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

A többszörösen büntetett előéletű kalocsai fiatalember idén július 23-án, hajnalban, egy kalocsai presszó teraszán találkozott egykori osztálytársával, aki részegen „lopósnak” nevezte őt, szemére vetve, hogy gyerekkorukban ellopta a kisautóját. A vádlott emiatt dühös lett és volt osztálytársát úgy arcon ütötte, hogy az leesett a padról.

A hangos szóváltásra felfigyeltek a megtámadott férfi közelben lévő ismerősei, de mire odaértek a presszó teraszára, a sértett az ittassága miatt már elaludt. Az ekkor még ott tartózkodó vádlott az alvó sértett nadrágzsebéből kivette a mobiltelefonját, amellyel előbb telefonált, majd a készüléket magánál tartva lelépett.

Szemére hányta a kocsmában, hogy gyerekként ellopta a kisautóját, akkora pofont kapott, hogy leesett a padról
A helyszín

A vádlottat a kalocsai rendőrök néhány órán belül elfogták. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, arca felrepedt. A Kalocsai Járási Ügyészség a különös visszaesőnek minősülő tettest kifosztás bűntettével, valamint könnyű testi sértés vétségével vádolja és ezért vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza. Ügyében a Kalocsai Járásbíróság fog dönteni.

Nyitókép: Bács-Kiskun Megyei Főügyészség

#Baleset-bűnügy#bűnügy#könnyű testi sértés#kalocsa#kisautó#osztálytárs

Címlapról ajánljuk