Baleset-bűnügy

A padláson rejtegette 2017-ben megölt áldozata holttestét egy bostai férfi

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. december 7. 15:53

Egy öt évvel ezelőtti gyilkossági ügyet oldott meg a Baranya megyei rendőrség, szerda hajnalban kommandósok fogták el a gyanúsítottat.

Elfogták egy 2017-ben elkövetett emberölési ügy gyanúsítottját, közölte szerdán a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Több mint öt évvel ezelőtt, 2017 nyarán gyakorlatilag nyomtalanul eltűnt egy akkor 23 éves bostai férfi. A rendőrség az elmúlt időszakban jutott több olyan információhoz, amik alapján felmerült, hogy az eltűnt férfi bűncselekmény áldozatává válhatott.

A gyanú egy 40 éves bostai férfira terelődött, akit a baranyai nyomozók kommandósok segítségével december 7-én hajnalban elfogtak a házában. Az akcióról az alábbi videót adta ki a rendőrség:


A gyanú szerint a férfi 2017 júniusában bostai házában nyakon szúrta a sértettet, aki életét vesztette. A holttestet ezután a garázsában lévő szerelőaknába temette, majd azt 2021 januárjában – miután egy másik bostai házba költözött – kiásta, és új lakhelyének padlásán egy zsákban rejtegette.

Ellene – őrizetbe vétele mellett – emberölés miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, és kezdeményezik a férfi letartóztatását.

#Baleset-bűnügy#bűnügy#gyilkosság#emberölés#baranya megye#bosta

Címlapról ajánljuk