Cserbenhagyta a 66 éves gyenesdiási biciklist a 77 éves keszthelyi sofőrAz elsodort kerékpáros súlyosan megsérült, a segítségnyújtás nélkül elhajtó autóst nem sokkal később elfogták a rendőrök.
Baleset-bűnügy

Cserbenhagyta a 66 éves gyenesdiási biciklist a 77 éves keszthelyi sofőr

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. június 2. 14:43

Az elsodort kerékpáros súlyosan megsérült, a segítségnyújtás nélkül elhajtó autóst nem sokkal később elfogták a rendőrök.

Cserbenhagyásos gázolás történt szerdán délelőtt Keszthelyen, a Tapolcai úton, közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön. Egy 66 éves gyenesdiási férfi a Vásár tér felé haladt biciklijéval, amikor egy mellette elhaladó autós nem tartott kellő oldaltávolságot, és járműve jobb oldalával elsodorta őt.

A biciklis a baleset következtében elvesztette az eszméletét és súlyosan megsérült. Az autó sofőrje segítségnyújtás nélkül hagyta el a baleset helyszínét.

A rendőrök rövid időn belül megtalálták a balesetet okozó 77 éves keszthelyi férfit, akit előállítottak a Keszthelyi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. Az idős férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás.

Nyitókép: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság / police.hu

#Baleset-bűnügy#balaton#keszthely#gyenesdiás#biciklis gázolás#cserbenhagyás

Címlapról ajánljuk