Baleset-bűnügy

Pornót nézetett és szexuális erőszakot követett el felesége unokájával

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. május 10. 13:00

A kislány, aki még nem volt még 12 éves sem, az iskolapszichológusnak mesélte el először, hogy mit művel vele mostohanagyapja.

Vádat emelt a Fejér Megyei Főügyészség egy pedofil férfi ellen, aki rendszeresen szexuális erőszakot követett el felesége unokája ellen, derül ki az ügyészség keddi közleményéből.

A vádirat szerint a férfi jó kapcsolatot alakított ki felesége gyermekének lányával. A vádlott és a kiskorú sok időt töltöttek kettesben, együtt voltak mezőgazdasági munkák elvégzésekor, közösen gondozták az elkövető állatait, közösen horgásztak.

A férfi kihasználva a bizalmi viszonyt, 2018-tól rendszeresen szexuális cselekményt végzett a gyermekkel. A férfi a mobiltelefonján pornófilmeket is mutatott a sértettnek

– közölte a Fejér Megyei Főügyészség.

A férfi édességeket, illetve nagyobb értékű ajándékokat vásárolt a lánynak, és megkérte, hogy a történtekről senkinek ne beszéljen. A kislány 2020-tól többször is kérlelte a vádlottat hogy hagyja abba, amit csinál, de a férfi a kérésnek nem tett eleget.

A pedofil 2021. februárjában lepleződött le, amikor a kislány a történtekről beszámolt az iskolapszichológusnak, majd az anyja feljelentést tett a férfival szemben.

Az ügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt most vádat, egyebek mellett feltételesen sem rövidíthető fegyházbüntetést kérve a bíróságtól. 

#Baleset-bűnügy#pedofil#fejér megye#vádemelés#kiskorú

Címlapról ajánljuk