Baleset-bűnügy

Temetőben erőszakolta meg hatéves unokahúgát

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. május 5. 9:24

Jogerősen tíz év börtönt kapott egy szentesi férfi, aki 2019-ben két kisgyerek ellen is szexuális erőszakot követett el.

Jogerősen elítélték azt a szentesi férfit, aki három évvel ezelőtt egy temetőben szexuális erőszakot követett el saját unokahúga ellen, közölte csütörtökön a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség.

A férfi 2019-ben egy elhagyatott szentesi temetőbe csalta testvére 6 éves kislányát, és ott szexuálisan bántalmazta. A férfi még ugyanebben az évben egy 7 éves kislányt is megerőszakolt: másik testvérének unokájával szemben a gyermek szüleinek lakásán követett el szexuális erőszakot.

A bíróság első fokon a férfit 9 év szabadságvesztésre, 10 év közügyektől eltiltásra ítélte, és végleg eltiltotta bármely olyan foglalkozástól vagy tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kapcsolatba kerülhet. Az ítélet ellen a védelem enyhítést kérve, míg az ügyész súlyosbítást indítványozva fellebbezett.

A másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla egyetértett az ügyészség indítványával, az elsőfokú ítéletet megváltoztatta, és a férfi büntetését 10 év szabadságvesztésre súlyosította. Az ítélet jogerős.

#Baleset-bűnügy#nemi erőszak#pedofil#szentes

Címlapról ajánljuk