Baleset-bűnügy

Híres magyar pornószínésznő és férje szenvedtek balesetet

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. április 30. 19:45

Az Olaszországban komoly pornós karriert befutó Henger Éva és férje Dombóvár és Kocsola között karamboloztak. A vétlen autóban ketten meghaltak.

Egy 66 éves nő és egy 71 éves férfi vesztette életét csütörtökön délelőtt Dombóvár és Kocsola között, amikor egy szemből érkező autóval ütköztek. A bordó Renault szinte a felismerhetetlenségig összetört, az autót tűzoltók vágták szét. A helyszíni szemle elsődleges adatai szerint a balesetet a szembejövő sávba áttérő szürke Toyota C-HR okozhatta.

Az RTL Híradója április 28-án arról számolt be, hogy a Toyotát egy 49 éves nő vezette, mellette egy 52 éves féri utazott – mindketten győri lakosok. Őket mentőhelikopter szállította kórházba.


Az olasz lapok, köztük a Corriere Della Sera arról számoltak be, hogy a Toyotában ülő győri pár nem más, mint Henger Éva, Olaszországban komoly pornós karriert befutó egykori magyar aktmodell és második férje, Massimiliano Caroletti. 

Henger Éva 1989-ben a Miss Teen Hungary szépségverseny győztese volt, utána rövid ideig aktmodellkedett, majd a 90-es évek elején Olaszországba költözött, ahol férjhez ment a híres pornóproducerhez, Riccardo Schicchihez. Neki köszönhetően népszerű pornószínésznő lett, 1993 és 2001 között csaknem húsz felnőttfilmben játszott. Később tévés személyiség lett belőle, de az olasz popiparban is próbálkozott énekesnőként. Napjainkban leginkább influenszerként ismerik szerte a világon, Instagramon 1,1 millió követője van.

A pár március közepén is járt Magyarországon, Caroletti ekkor posztolta Instagramra ezt a közös, autózós képet: 


Paolo Pasquali, Henger Éva ügynökségének vezetője megerősítette, hogy mindketten súlyosan megsérültek. Henger kéz- és lábtöréseket, férje szegycsonttörést szenvedett. „Mindketten túl vannak az életveszélyen” – mondja Pasquali, hozzátéve, hogy Caroletti apja egyenesen a kórházba ment, hogy meglátogassa fiát.

Paolo Pasquali azt is elmondta, hogy a házaspár 12 éves lánya, Jennifer szintén Magyarországon van, de nem ült az autóban. Henger Éva legidősebb lánya, az első házasságából született Mercédesz jelenleg Hondurasban tartózkodik, ahol egy valóságshow forgatásán venne részt.

A vasárnapi Híradó riportját itt nézheti meg:

 

 

Nyitókép: eva_henger/Instagram

#Baleset-bűnügy#henger éva#autóbaleset#pornószínésznő#tolna megye#olaszország

Címlapról ajánljuk