Baleset-bűnügy

Játszótéren erőszakolt meg egy macskát egy 63 éves perverz

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. április 25. 17:58

A szerencsétlen állat elpusztult a bestiális aktustól, a lányánál lakó idős férfit természetellenes szexuális kapcsolattal vádolják a maláj hatóságok.

Az előzetes letartóztatásról döntő bírósági tárgyaláson bűnösnek vallotta magát a 63 éves Janting Anak Keling, aki ellen állattal létesített természetellenes szexuális kapcsolat miatt emelt vádat az ügyészség. A malajziai New Straits Times tudósítása szerint a férfi április 16-án, Johor Bahru, a malajziai Johor állam fővárosának egyik játszóterén, hajnali fél öt körül erőszakolt meg egy macskát.

A szerencsétlen állat elpusztult. A vádlott a maláj büntető törvénykönyv 377. szakasza alapján akár 20 év börtönbüntetést is kaphat, mellékbüntetésként pénzbüntetést vagy vesszőzést is kiszabhatnak rá.


A férfi 6000 ringgit (csaknem 500 000 forint) óvadék ellenében szabadlábon védekezhet. Az ügyészség ennél jóval több, 15 000 ringgit óvadékot javasolt, de a férfi kérte, legyenek tekintettel arra, hogy nemrég érkezett vidékről a nagyvárosba, munkanélküli és jelenleg a lányánál lakik. A férfi büntetőügyében az első tárgyalást május 25-re tűzte ki a bíróság.

Nyitókép: NST Online/YouTube

#Baleset-bűnügy#malajzia#macska#bestialitás

Címlapról ajánljuk