Baleset-bűnügy

Leállította a kocsisort az M0-s lehajtóján, hogy aztán köpködve szidalmazza a mögötte jövőt

Mohos MátéMohos Máté

2022. március 20. 13:58

A kiabáló férfinek az volt a baja, hogy nem köszönték meg az előzékenységét, de vannak, akik szerint a felvételt készítő sofőr hibázott.

„Beengedtelek, és nem köszönted meg! Egy paraszt vagy, te csicskahuszár, te!" – közölte egy furgon sofőrje az M0-s lehajtóján a mögötte utazó sofőrrel, miután lefékezett, és megállította az egész kocsisort. Az autóját elhagyó sofőr ezután egy köpéssel nyomatékosította mondanivalóját.

A Budapesti Autósok oldalára feltöltött videó előzménye, hogy a furgon vezetője többször is a sofőrre húzta a kormányt, miután beengedte maga elé, de hiányolta ezért a köszönetet.

Egy szemtanú viszont úgy ír az esetről:

A videó feltöltője az M0-son kivágott a Citroën elé, (gondolom már akkor is a telefonját nyomkodta, és nem a tükröt nézte) a baleset elkerülése végett elég komolyat kellett fékeznünk, a furgon mögött nekem is. És igen én sem láttam, hogy megköszönte, vagy elnézést kért volna. Majdnem szívrohamot kaptam, és szerintem a furgon sofőrje is.

A szemtanú szerint a férfinek örülnie kellene, hogy egy köpéssel megúszta. A portál nem kívánt igazságot tenni a helyzetben, de felhívták a figyelmet arra, hogy vezetés közben telefonozni veszélyes.

Az RTL Híradó riportja:

Nyitókép: Bp-i Autósok / YouTube

#Baleset-bűnügy#sofőr#m0#autópálya#köpés#konfliktus#furgon#közlekedési konfliktus

Címlapról ajánljuk