Baleset-bűnügy

Nem emlékszik, és sajnálja, ami történt – mondja a 22 éves nőt puszta kézzel megvakító férfi

rtl.hurtl.hu

2022. február 11. 13:32

Az ügyészségi tájékoztatásból kiderült, két korábbi ügyet is tárgyal a bíróság, amelyekben szintén a nő a sértett.

Nem emlékszik tettére, de sajnálja, ami történt – ezt mondta el a 22 éves anya megvakításával vádolt hencidai férfi a nyomozóbírónak a Nyíregyházi Járásbíróságon, tudósít az RTL Híradó a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség információja alapján.

Kiderült: a férfinak két korábbi ügye is bírósági szakaszban van. Súlyos testi sértéssel és a személyi szabadság felfegyverkezve elkövetett megsértésével is vádolják. Ezekben az ügyekben szintén volt élettársa a sértett.

További részleteket az esti RTL HÍradóban láthatnak.

Ahogy korábban írtuk, a 33 éves Gy. A. letartóztatását különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt rendelte el pénteken a bíróság.

A megalapozott gyanú szerint a férfi február 5-én este Kemecsén felkereste a nőt, akit megöléssel fenyegetett. A bántalmazástól a nő mindkét szemét elvesztette, ezzel maradandó fogyatékosságot szenvedett.

A Híradónak a megvakított 22 éves anya testvére azt mondta el, hogy a nő nem a veréstől vakult meg, hanem attól, hogy a féltékenységtől őrjöngő férfi kinyomta mindkét szemét. A Fókusz korábbi riportja a megrendítő esetről:

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#megvakít#nyíregyháza#tárgyalás#megbánás#párkapcsolati erőszak#bántalmazás#kemecse

Címlapról ajánljuk