Baleset-bűnügy

Molotov-koktéllal bosszulta volna meg szerelmi bánatát az idős borsodi férfi, de véletlenül rossz házat dobált meg

Mohos MátéMohos Máté

2022. február 8. 11:37

Egy másik alkalommal pedig a ház új tulajdonosára hozta rá a frászt.

Volt sógornőjét és az élettársát hibáztatta szakításáért egy 67 éves borsodi férfi, ezért úgy döntött, Molotov-koktéllal áll bosszút rajtott.

A koktélokat út közben készítette el 2019 augusztusában. Amikor viszont megérkezett a volt sógornő ingatlanához, eltévesztette a házszámot, és a szomszédot kezdte el dobálni, írja az ügyészség honlapja.

Egy itt lakó nő észrevette, hogy felcsaptak a lángok az udvarán, és eloltotta a tüzet. Rákiabált a gyújtogatóra, mire az elmenekült.

Októberben aztán úgy döntött, hogy volt élettársa családi házát célozza meg hasonló módszerekkel. Ezúttal eltalálta a pontos címet, azonban más gondja akadt: az eszközök elaludtak.

Ez sem volt elég neki: elment egy másik házhoz, amiről azt hitte, hogy volt élettársáé. Időközben azonban tulajdonosváltás történt, úgyhogy megint valaki másra hozta a frászt: benzint locsolt szét az udvaron, és meggyújtotta.

A szomszéd vette észre a ténykedést, és kérdezte meg a begőzölt Rómeót, hogy tulajdonképpen mit is művel.

Ő annyit válaszolt, hogy bosszút áll.

Aztán elhajtott, a tűzoltást a szomszédra és a lakóra hagyva. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete és rongálás bűntettének kísérlete miatt emelt vádat ellene.

Nyitókép: Juliana / Pexels

#Baleset-bűnügy#bosszú#molotov-koktél#gyújtogatás#élettárs#borsod#ügyészség

Címlapról ajánljuk