Baleset-bűnügy

Holtan találtak egy két és fél éves kisfiút egy csepregi házban

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. február 8. 15:09

A Vas megyei rendőrség büntetőeljárást indított. Lapinformációk szerint az érintett család öt gyereket nevelt, a nagyobbak óvodában voltak, amikor az eset történt.

 

Holttestet találtak kedden egy csepregi családi házban, jelentette a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kedd délután. A rendőrséghez délelőtt háromnegyed 11-kor érkezett riasztás. A rendőrség egyelőre többet nem közölt, csak annyit, hogy a helyszínelés még tart, és hogy a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított.

Horváth Zoltán, Csepreg polgármestere az RTL Híradójának elmondta, nagyon megviselte a tragédia, és az önkormányzat azonnal felajánlotta segítségét:

Sajnálatos módon arról értesültem a mai délelőtt folyamán, hogy egy kiskorú gyermek elhalálozott. A kollégáim biztosítottak arról, hogy felkeresték a családot, és minden szükséges intézkedést megtettek annak érdekében, hogy a többi gyermeknek az elhelyezése, amennyiben szükséges, megoldódjon.

A vaol.hu tudósítása szerint egy két és fél éves kisfiú halt meg a Bartók utca egyik házában, ahol egy ötgyerekes család lakik. Az online lap meg nem erősített információi szerint a kisgyereken külsérelmi nyomokat találtak, a gyerek apját pedig kórházba vitték, miután öngyilkosságot kísérelt meg.

A vaol.hu úgy tudja, hogy a család öt gyereke közül három óvodában volt, a két kicsi tartózkodott csak otthon az apjukkal. A legkisebbet, egy 7-8 hónapos fiút, a helyszínelés közben vitték el a család házából.


Nem ez az első tragédia a településen. Néhány házzal odébb 2013 februárjában egy 36 éves férfi meggyilkolta a gyerekeit, majd magával is végzett. A férfi a házat is felgyújtotta, ahonnan a feleségének végül sikerült kimenekülni. Az óvodás korú fiúk holttestét tűzoltók hozták ki a házból: az egyik gyerek három-, testvére hatéves volt. 

Nyitókép: RTL Híradó

#Baleset-bűnügy#csepreg#halott#kisgyerek#családi tragédia

Címlapról ajánljuk