Baleset-bűnügy

Órákig feküdt az árokban egy mozgáskorlátozott férfi, mire rátaláltak

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. január 4. 14:43

Egy mozgáskorlátozott férfi három órán át feküdt Rudabányácska környékén egy mély árokban, ahová elektromos járművével beborult. A rendőrök vették észre, így menekült meg.

Rendőrök mentették meg a mozgáskorlátozott férfi életét, derült ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság híréből.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság két rendőre, Molnár Péter törzsőrmester és Vietórisz Zoltán őrmester kedden éjjel háromnegyed háromkor autóval hajtottak Sátoraljaújhely felől Rudabányácska irányába, amikor az út menti mély árokból piros fényt láttak kiszűrődni. Megálltak és azt látták, hogy egy mozgáskorlátozott férfi elektromos járművével felborult, és az árok mélyén fekszik.

A balesetet szenvedett férfi eszméleténél volt, halkan szólni is tudott a rendőrökhöz. Elmondta a járőröknek, hogy 

nagyjából három órával azelőtt érte a baleset, de nem vette észre őt senki, telefonja pedig nem volt nála, így nem tudott segítséget hívni. 

Ezek alapján akár tragikusan is végződhetett volna a baleset, ha az éjszakai hidegben magára marad az árok mélyén a férfi.

A bajba jutott férfihoz a rendőrök mentőt hívtak, a katasztrófavédelem munkatársai pedig kiemelték a megrongálódott elektromos járművet az árokból. A férfit a mentők kórházba szállították, a rendőrök pedig hazatolták a sérült járművet, és átadták feleségének.

 

#Baleset-bűnügy#rudabányácska#mozgáskorlátozott#árokba borult

Címlapról ajánljuk