Balázs Show

Felesége húgával folytatott titkos viszonyt a kisgyermekes apuka

rtl.hurtl.hu

2022. június 7. 18:38

A férfi évekig élt együtt párjával, akinek kishúga épp hogy betöltötte 18. életévét, amikor egy átbulizott este után sógora ágyában kötött ki – mindez a Balázs show-ból derült ki.

A húg, Anett évekkel ezelőtt árulta el a Balázs show-ban, hogy a férfi először nővére jelenlétében fejezte ki, mennyire tetszik neki a nővé érett kislány, majd amikor szakításra került a sor, a szavakból tettek lettek – ő pedig így vált sógornőből szeretővé egyetlen éjszaka alatt.

Legidősebb testvérük, Kriszta szerint kishúguk minden pasinak felkínálja magát, ennek ellenére Balázs segítségét kérte, hogy vessen véget családi drámájuknak. A műsorvezető már azt hitte, hogy mindent hallott, és mindent tud a történtekről, amikor Kriszta felvilágosította, hogy ez nem egy egyszeri és véletlen alkalom volt Anették életében.

Kiderült, hogy a gyanútlan Vera kibékült, majd újra összeköltözött párjával, és mivel húga is szerette volna már elhagyni a családi fészket, megengedte neki, hogy velük éljen – ezzel esélyt adva számukra egy újabb szerelmi együttlétre.

Ezt már sem a nővérénél, sem Balázsnál nem tudta kimagyarázni a lány a stúdióban, bár azt mondta, nagyon megbánta, amit tett, és szeretné visszakapni testvéreit.

Anett a fal mögé rejtve várta, hogy Balázs felkészítse Verát a nagy találkozásra, ugyanis amióta kiderült a titkos viszony, ők egy szót sem beszéltek egymással, nővére hallani sem akart róla. Habár párjával azóta is együtt éltek és közösen nevelték gyermeküket, testvérének nem bocsátott meg.

Balázs mindent megtett a családi béke érdekében, Anett pedig könnyeivel küszködve hallgatta végig Vera ítéletét. 

Felesége húgával folytatott titkos viszonyt a kisgyermekes apuka
Anett a Balázs show-ban szerette volna megbeszélni nővérével a történteket

A videóból kiderül, hogy hogyan döntött a megcsalt testvér.

Kiemelt kép: gettyimages

#Balázs Show#családi vita#sebestyén balázs#dráma#féltékenység#megcsalás#hűtlenség#vita#veszekedés#testvérek

Címlapról ajánljuk