Az első millióm története

Szerdán indul Máté Kriszta új műsora

rtl.hurtl.hu

2013. október 9. 15:36

Az első milliókról először Geszti Péter, az X-Faktor mentora és Szalai Nóra, az 5 Perc Angol nyelviskola tulajdonosa mesélnek.

„A műsor alapötlete azért született, mert hisszük, hogy Magyarországon az embereknek szükségük van a pozitív példákra, inspiráló közegre. Hányszor hallja az ember, hogy valakinek nincs bátorsága belevágni valamibe, hogy ha van egy ötlete, körülötte nem támogatók vannak, hanem olyanok, akik lebeszélik, a nehézségekre, veszélyekre figyelmeztetik” – mondta Máté Kriszta, aki ma reggel a 8:08 Minden reggel egyik vendégeként mesélt Az első millióm története című műsor fontosságáról.

Az első milliót általában a siker hozza, Az első millióm története erről a sikerről szeretne beszélni. Mindegyik történet más és más, de mindegyik sikertörténetben közös az ötlet, a kitartás, a szenvedély és az önbizalom. A riportalanyok számára a gazdagság a szabadságot jelenti, nem az újabb autó vagy egy jacht megvásárlását„ - És mi leginkább a történet tanulságos részére vagyunk kíváncsiak – mondta Kriszta és hozzátette: „Szerintem ezekre a példákra nagy szükség van Magyarországon!”

Az első millióm története szerdán 17. 30-kor az RTL II-n!
#Az első millióm története#máté kriszta#rtl ii

Címlapról ajánljuk