Elsőként mentek segíteni az Ukrajnából érkező menekülteknek, 9 hónapja állami támogatás és szabadnap nélkül most is ezt teszikElsőként mentek a Keleti pályaudvarra segíteni, amikor tavasszal menekültek ezrei érkeztek a vonatokkal Ukrajnából. Szállást kerestek kétségbeesett nőknek és gyerekeknek, tolmácsoltak, biztosítottak néhány nyugodt napot és éjszakát. Ezt teszik ma is. Nagy befogadóképességű szállókat bérelnek, ételt, gyógyszert és biztonságot adnak az ukrajnai menekülteknek. Állami támogatás nélkül, adományokból, önkéntes segítséggel. 9 hónapja megállás és szabadnap nélkül. A Migration Aid is jelölt az RTL Év Embere díjra.
Az Év Embere

Elsőként mentek segíteni az Ukrajnából érkező menekülteknek, 9 hónapja állami támogatás és szabadnap nélkül most is ezt teszik

Molnár FruzsinaMolnár Fruzsina

2022. december 21. 15:00

Elsőként mentek a Keleti pályaudvarra segíteni, amikor tavasszal menekültek ezrei érkeztek a vonatokkal Ukrajnából. Szállást kerestek kétségbeesett nőknek és gyerekeknek, tolmácsoltak, biztosítottak néhány nyugodt napot és éjszakát. Ezt teszik ma is. Nagy befogadóképességű szállókat bérelnek, ételt, gyógyszert és biztonságot adnak az ukrajnai menekülteknek. Állami támogatás nélkül, adományokból, önkéntes segítséggel. 9 hónapja megállás és szabadnap nélkül. A Migration Aid is jelölt az RTL Év Embere díjra.

#Az Év Embere#év embere#migration aid#orosz-ukrán háború#rtl#menekültek

Címlapról ajánljuk