Az Év Embere

Így tud szavazni az Év emberére

rtl.hurtl.hu

2022. december 21. 15:01

Döntsék el önök, hogy ki legyen az év embere! Szavazni az RTL.hu applikáción keresztül vagy a szavazas.rtl.hu oldalon lehet.

 

Szavazás az RTL.HU applikációban:

Az applikáció letöltése vagy frissítése után az oldalsó menüben válassza ki a Szavazások fület.

Majd kattintson az Év Emberéhez tartozó szavazásra, ezután válassza ki a jelölt nevét, akire voksolni szeretne, majd nyomja meg az Elküldöm gombot.

Sikeresen elküldött szavazat után a "Köszönjük a szavazatodat!" üzenettel értesítjük. Egy felhasználó egyetlen szavazatot adhat le.

Az applikációba való belépéshez RTL.hu vagy RTL+ regisztráció szükéges. Amennyiben ilyennel nem rendelkezik, adatai megadásával könnyedén regisztrálhat.

Szavazás a szavazas.rtl.hu oldalon:

Írja be a böngészőbe a szavazas.rtl.hu címet, majd kattintson az Év emberéhez tartozó szavazásra. Ezután válassza ki a jelölt nevét, akire voksolni szeretne, majd nyomja meg az Elküldöm gombot.

Sikeresen elküldött szavazat után a "Köszönjük a szavazatodat!" üzenettel értesítjük. Egy felhasználó egyetlen szavazatot adhat le.

A webes szavazáshoz RTL.hu vagy RTL+ regisztráció szükéges. Amennyiben ilyennel nem rendelkezik, adatai megadásával könnyedén regisztrálhat.

A jelöltekről készült kisfilmeket az rtl.hu/azevembere oldalon nézhetik meg, szavazni pedig január elsején a híradó végig lehet.

 

#Az Év Embere#év embere#szavazás#applikáció

Címlapról ajánljuk