A 20K – Húszezer önkéntes szavazatszámláló alapítói arra a legbüszkébbek, hogy sokan az ő felhívásukra vállaltak először közéleti szerepetAz „Év embere” az a 20 ezer önkéntes lehet, akik a 20K – Húszezer önkéntes szavazatszámláló szervezésében az ország összes választókörében részt vettek az áprilisi választás tiszta lebonyolításában – ezt mondja a civil szerveződés két alapítója. Müller Péter és Kovács Imre szerint a kitűzött célt sikerült teljesíteni, nem mellesleg sokan az ő felhívásukra vállaltak először közéleti szerepet. Most azt tervezik, hogy a 20K és a velük együttműködő önkéntesek elé újabb közéleti feladatot tűznek ki. A 20K Mozgalom is jelölt az Év Embere díjra.
Az Év Embere

A 20K – Húszezer önkéntes szavazatszámláló alapítói arra a legbüszkébbek, hogy sokan az ő felhívásukra vállaltak először közéleti szerepet

Kéri BarnaKéri Barna

2022. december 21. 17:49

Az „Év embere” az a 20 ezer önkéntes lehet, akik a 20K – Húszezer önkéntes szavazatszámláló szervezésében az ország összes választókörében részt vettek az áprilisi választás tiszta lebonyolításában – ezt mondja a civil szerveződés két alapítója. Müller Péter és Kovács Imre szerint a kitűzött célt sikerült teljesíteni, nem mellesleg sokan az ő felhívásukra vállaltak először közéleti szerepet. Most azt tervezik, hogy a 20K és a velük együttműködő önkéntesek elé újabb közéleti feladatot tűznek ki. A 20K Mozgalom is jelölt az Év Embere díjra.

#Az Év Embere#év embere#20k#20k mozgalom#önkéntesek#választás

Címlapról ajánljuk