Az Év Embere

Ismét lehet szavazni „Az Év Emberére”

rtl.hurtl.hu

2021. december 20. 13:26

Ki legyen „Az Év Embere”? – idén is erre kíváncsi az RTL Klub Híradójának szerkesztősége.

Ki az a személy, aki 2021-ben tudásával, emberségével, kitartásával, teljesítményével példaként szolgált másoknak? Az RTL Híradó munkatársai idén is válogattak azok közül, akik bekerültek az RTL Klub híreibe és akik jó célokért, a társadalom számára is fontos ügyekben cselekedtek.

Ebből az előzetesen összeállított, 11 jelöltet tartalmazó listából a győztest ezúttal is az RTL Híradójának nézői szavazhatják meg az RTL24 applikáción keresztül. Szavazni december 20. és január 2. között lehet. „Az Év Embere” listáján szereplő jelölteket a szavazás lezárásáig külön-külön is bemutatja az RTL Klub Híradója. A lista online is elérhető lesz a https://rtl.hu/az-ev-embere  oldalon.

Az idei szavazás érdekessége, hogy a listán szereplő személyek mellett civil szervezetek és egy oknyomozó portál szerkesztősége is szerepel. Az RTL Híradó munkatársai mindenképp szerették volna jelölni Karikó Katalint is – talán mondani sem kell, hogy miért –, de ő ezt nagyon szerényen visszautasította. Kiemelkedő teljesítménye miatt a világhírű kutatóbiológust külön összeállítás mutatja majd be a többi jelölt mellett.

Az RTL Magyarország Hírigazgatósága 2012 óta hirdeti meg „Az Év Embere” díjat. A jelöltek között minden évben olyan emberek szerepelnek, akik a piacvezető kereskedelmi csatorna hírműsorának szerkesztősége szerint kitartásukkal, emberségükkel vagy teljesítményükkel példát mutatnak.

 

#Az Év Embere#év embere#év embere 2021#szavazás

Címlapról ajánljuk