Az álommeló

Szívszorító tragédiák és sírva távozó jelöltek Az álommeló pénteki adásában

rtl.hurtl.hu

2023. április 14. 22:10

Egyszerűnek tűnő logikai feladat fogott ki Az álommeló jelöltjein, ketten pedig távoztak a jelöltek közül. Mutatjuk, mi minden történt a második selejtezőhét utolsó napján.

Balogh Levente a pénteki adásban tipikus asszisztensi feladatot adott az álláskeresőknek. Az akadályokat a csapat nagy része könnyedén vette, de Viviennek és Mariannak meggyűlt a baja a matematikai és logikai feladványokkal. Nézd meg, hogyan teljesítettek az elnöki asszisztensi pozíciókért küzdő jelöltek!


A nap végére az asszisztensi feladat után az elnök számára egyértelművé vált, hogy kinek kell maradnia és ki távozzon a jelöltek közül. Mivel Mariann már több esélyt is kapott az elnöktől, így Balogh Leventének nem volt nehéz meghoznia ezt a döntést. Ha kíváncsi vagy, hogy mit nyilatkozott Mariann a kiesése után, akkor nézd meg a videót!


Mariann távozása után Balogh Levente felhívta az irodájába Vivient, Timit és Marcsit is, hogy elbeszélgessen velük. Elsőként Vivient fogadta, aki sírva mesélt tragikus családi hátteréről. Az elnök és asszisztens-jelöltje hosszasan beszélgettek Vivien múltjáról és valódi motivációiról. Levente csak ezután látta tisztán a helyzetet: Vivien számára nemaz általa kínált pozíció a legmegfelelőbb.


A soron következő Timi volt, aki állítása szerint „mindenbe belekezd, hiszen ő a legjobb”. Emellett ő is beavatta Balogh Leventét a magánéletébe. Így derült ki, hogy Timi egy ízig-vérig maximalista jelentkező, amit az elnök is díjazott. Hosszas beszélgetés és rövid tanakodás után továbbjuttatta a motivált lányt.


Az utolsó jelölt Marcsi volt, aki bevallotta, hogy nagyon megviselte párja halála.

Három éve hunyt el a férjem

– árulta el Marcsi, aki szerelme halála óta csak a szívére hallgat. Tehergépkocsivezető, műkörmös, masszőr és dajka – ez csak pár foglalkozás, amit az elmúlt években magára vállalt, miután felhagyott a rendőrszakmával. Nézd meg a videót és ismerd meg jobban Balogh Levente jelöltjét!


Az álommeló következő epizódjában Nádai Anikó, Gáspár Laci és Nyári Dia is kiakadnak, miközben reklámfilmeket forgatnak a leendő elnöki asszisztensekkel. A Balogh Levente segítségére siető sztárok viszont korántsem könnyítik majd meg a jelöltek helyzetét…

#Az álommeló#sírás#cikk#összefoglaló#marcsi#vivien#timi

Címlapról ajánljuk