Az álommeló

Autók helyett arcát áztatta könnyeivel Vivien, miközben tettlegességig fajult egy vita az autómosóban

rtl.hurtl.hu

2023. április 13. 22:10

Vivien sírva könyörgött idegeneknek, hogy lemoshassa az autójukat, Marcsi és Timi között pedig cicaharc robbant ki. Mutatjuk, mi minden történt Az álommeló csütörtöki adásában.

A selejtezőhét harmadik napján autómosót nyitottak Balogh Levente jelöltjei. Az ezzel járó feladatok nehéznek bizonyultak, ezért történhetett, hogy a piros csapat egyik tagját annyira szíven ütötte a rengeteg visszautasítás, hogy végül már könnyeivel küszködve próbálta meggyőzni a potenciális kuncsaftokat.


A többi csapattag sem volt rest mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legtöbb vásárlót vonzzák be.

Marcsi például igyekezett kedvesen becsalogatni a potenciális vásárlókat a saját autómosójukba, Timi viszont inkább rámenősen próbálkozott a sofőröknél. 

Ez a módszertani és elvi különbség feszültséget szült közöttük.


A nap zárásaként pedig egy jelöltnek le kellett adnia a belépőkártyáját és céges telefonját, ezzel lemondva álmai melójáról. A selejtező hét harmadik kiesője Dominik volt, aki úgy gondolja, Balogh Levente nem vette észre, hogy milyen értékes embert küld el a mezőnyből. Ha kíváncsi vagy, hogyan távozott Dominik, akkor nézd meg a videót!


Az álommeló pénteki adásában egy igazi asszisztensi feladatsorozatot kapnak a jelentkezők. Marcsi ebben is a maximumot szerette volna nyújtani ezért egy igazán váratlan helyről húzza elő Balogh Levente sütijét.

#Az álommeló#dominik#távozás#balogh levente#cikk#kieső#selejtező

Címlapról ajánljuk