Az álommeló

Könnyes vallomások és vita egy nyomtató felett – így telt Az álommeló csütörtöki epizódja

rtl.hurtl.hu

2023. április 6. 22:10

Ági és Máté összekapnak a verseny hevében, Annamária pedig sírva mesélt szívszorító sorsáról Balogh Leventének.

További izgalmakkal folytatódott Az álommeló, ugyanis miután a két jelentkező egyszerre küldte a nyomtatóra a feladatteljesítéshez szükséges dokumentumokat, hamar torlódás lett a gépnél. Mátéban tombolt a versenyszellem, ezért nem engedte át az elsőbbséget Áginak, így durva vita alakult ki közöttük, amit még a feladat végén sem sikerült elsimítaniuk. De nem csak kettejük kapcsolatát mérgezte a lusta masina.

Ekkora parasztot!

– kapott össze a verseny hevében Ági és Máté


A mai nap fényében Balogh Levente úgy döntött, hogy Áginak kell távoznia a versenyből. Balogh Levente döntése után a lány összetört, mert a világnak és saját magának is szeretett volna bizonyítani. Távozása után kialakult a középmezőny, így kiderült, ki az a hét jelölt, akik egy hét pihenő után folytathatják a küzdelmet az elnöki asszisztensi pozícióért. 

Sose vagyok elég jó sehova 

– vallotta be sírva Ági.


Annamáriának is jelenése volt az Elnök irodájában, ahol elmesélte, gazolás közben döbbent rá arra, hogy muszáj hátra hagynia a fizikai munkát, ha el szeretne érni valami igazán fontosat az életben. Ha kíváncsi vagy a jelentkező szomorú történetére, és arra, hogy mit adna fel az álmaiért, akkor nézd meg a videót!

Nálunk mindenki hónapról-hónapra élt

– mesélt szívszorító sorsáról Annamária Balogh Leventének.


A következő adásban bemutatkoznak Az álommeló új versenyzői. Balogh Levente az első hét végén kiválasztotta azt a hét jelentkezőt, akik az eddigi teljesítményük alapján tovább küzdhetnek a győzelemért. Kedden újabb jelentkezők érkeznek, hogy bebizonyítsák: ők a legalkalmasabbak az elnöki asszisztensi pozícióra.

#Az álommeló#balogh levente#ági#kővári máté

Címlapról ajánljuk