Az álommeló

Rendhagyó reklámfilmet forgattak Az álommeló jelentkezői, majd egymásnak feszült a két kieső

rtl.hurtl.hu

2023. április 5. 22:10

István megpróbálta átvenni az irányítást a csapata felett, de kudarc lett a vége. A harmadik nap végére két jelentkezőnek is le kellett mondania az elnöki asszisztensi pozícióról.

Izgalmas feladattal indult a mai nap is, ugyanis a jelölteknek egy-egy reklámfilmet kellett készíteniük a vízfogyasztás előnyeiről. Az egyik csapatban – a kezdeti nehézségek ellenére – viszonylag flottul ment a munka, a másik stábban azonban komolyabb nézeteltérések alakultak ki. Pedig István úgy érezte, hogy „finom és úriember módon” próbálja irányítani a csapatot.


Miután az elszánt jelentkezők befejezték a feladatot, visszatértek az office-ba, hogy megmutassák reklámfilmjeiket Balogh Leventének. Az egyik munka azonban kisebb magyarázatra szorult, amit az Elnök a saját telefonjával is megörökített, hogy este még egyszer megnézhesse a gerillamarketingnek titulált alkotást.


A reklámfilmek készítése során az átlagosnál több vita alakult ki az egyik csapatban, így Balogh Levente számára egyértelmű volt, hogy melyik két jelentkezőt fogja felhívni az irodájába a prezentációk után. Az egymásnak feszült Istvánnak és Róbertnek végül el kellett búcsúznia az álommelótól.


A következő adásban egy arab delegáció érkezése forgatja fel az életet Balogh Levente irodájában. Az Álommeló negyedik epizódjában irodai munkát kapnak a jelentkezők és úgy fest, hogy sokaknak ezzel is meggyűlik majd a baja. Ha kíváncsi vagy, hogyan küzdenek meg a rájuk váró kihívással, akkor kövesd Az álommeló adásait minden hétköznap 20:40-től az RTL-en!

#Az álommeló#istván#róbert#összefoglaló#balogh levente#kiesés#reklámfilm

Címlapról ajánljuk