Az álommeló

Drámai döntések Az álommeló 1. részében: egy jelölt máris búcsúzott az elnöktől

rtl.hurtl.hu

2023. április 4. 11:49

A jelentkezők maximumra pörgették értékesítési képességeiket, az egyik csapat fatális hibát követett el, így az álláskeresők közül valakinek le kellett mondani az álmáról: ő már biztosan nem lehet Balogh Levente elnöki asszisztense.

Az első körben Farmosi Lariszán és Krasznai Istvánon, az Elnök segítőin volt a felelősség, hogy a több száz jelentkező közül kiválasszák azokat, akiket alkalmasnak találtak a hat hetes megmérettetésre. „Színes volt a paletta” – foglalta össze Larisza röviden az interjúra érkezetteket. 


Miután a segítők leszűkítették a jelentkezők táborát, két részre osztották a jelölteket, akik heti bontásban bizonyíthatnak a következő fordulókban. 

Az első megmérettetésen máris akadt egy csapat, amelynek tagjai olyan súlyos hibát vétettek a feladat indulásakor, hogy szinte visszafordíthatatlan hátrányból kellett elkezdeniük a rájuk bízott munkát. Larisza azonnal felhívta Balogh Leventét, hogy az Elnök kezébe adja a döntést a csapat további lehetőségeiről. Videónkból kiderül, hogy mi lett az ítélet.


Míg minden jelölt azon volt, hogy minél gyorsabban és eredményesebben teljesítse a feladatot, akadt egy valaki, aki csak fel-alá mászkált az utcán, míg csapattársai dolgoztak.

Nem akarod aktivizálni magad?

– noszogatták Márkot a többieket.


Már az első napon mélyvízbe dobták a jelölteket Balogh Levente segítői. A beszerzés és értékesítés mellett precíz stratégiára is szükség lett volna a megfelelő eredmények eléréséhez. A virágeladás azonban minden csapatnak feladta a leckét, így a három legrosszabb teljesítményt nyújtó jelöltek közül valakinek azonnal véget ért a megmérettetés. Ha kíváncsi vagy, hogy kinek kellett leadni a belépőkártyáját és a céges telefonját, akkor nézd meg a videót!

#Az álommeló#balogh levente#értékesítés#állás#cikk

Címlapról ajánljuk