A Város Királynői

Apró Anna: A pozícióm itt nem annyira védett, kiszolgáltatottabb vagyok, mint a Cápákban

rtl.hurtl.hu

2023. december 10. 13:01

Apró Annát új oldaláról ismerhetik meg a nézők A Város Királynői részeiben, amivel tudja, hogy nagy kockázatot vállalt, pláne a Cápák között után. Az üzletasszony azonban kíváncsian vágott neki a kalandnak, hogy megtudja, milyen hatást gyakorol majd rá és barátnőire a műsor. A rengeteg vita és feszültség ellenére Annának a lányok segítségével sikerült kiverekednie magát a szakítása okozta fájdalomból. A Fókusznak adott interjújában mesél édesapja haláláról, a realityműsorok erejéről és arról is, hogyan kezeli a vitás helyzeteket.

Teljesen tisztában voltam vele, hogy a műsorban való szereplésem nagyon sok mindenkinek nem fog tetszeni 

– mesélte Apró Anna, aki szerint a Cápák között után kockázatos volt bevállalnia egy ilyen realityt.

A munkája kapcsán az emberek ugyanis csak egy kis szeletet látnak az életéből, A Város Királynői miatt viszont egy olyan oldaláról is megismerhetik a nézők, ami eleve kiszolgáltatottabbá teszi. Mindennek ellenére izgatottan vetette bele magát ebbe az új kalandba. Bevallása szerint ugyanis imádja a reality műsorokat:

Szerintem nagyon izgalmasak az ilyen jellegű pszichológiai játékok. És arra is kíváncsi voltam, hogy rám hogy fog hatni.

Egy színes társaságba csöppent bele, ahol rengeteg erős nő veszi körül. Éppen ezért nem érte meglepetésként, hogy ő sem kerülheti majd el a konfrontációt.

Mivel gyengém a nőkkel való veszekedés – nem szeretem –, ezért valahol kihívást is jelentett, hogy ez milyen hatással lesz ez rám 

– mesélte barátnőiről, majd hozzátette azt is, hogy érdekesen alakulnak majd a viszonyok A Város Királynőiben.

A viták ellenére azonban a lányok és a műsor segítségével át tudott lendülni egy nagyon nehéz időszakon, ugyanis a forgatás kezdete előtt nem sokkal mentek szét párjával. A munkának és a rengeteg szórakozásnak köszönhetően a szakítása viszont szép lassan egy rossz emlékké szelídült.

#A Város Királynői#Videó#apró anna#interjú#Fókusz#szerelem#szakítás#reality#megítélés#Cápák között#krúbi

Címlapról ajánljuk