A mi kis falunk

Századik epizódjához érkezik A mi kis falunk

rtl.hurtl.hu

2023. április 22. 14:47

Az RTL közönségkedvenc sorozatának nézői április 22-én századik alkalommal követhetik nyomon Pajkaszeg lakóinak életét.

2017. február 2-án mutatta be az RTL A mi kis falunk első epizódját, azóta töretlen a sorozat sikere. 2023-ban már a 7. évad fut a csatornán az elmúlt hat év legnézettebb heti sorozatából. A vadonatúj epizódok nézettsége ugyancsak magas: a 2023. március 18-án kezdődött szezon eddigi öt részét átlagosan 748 ezer ember nézte meg a teljes lakosság köréből (AMR, 4+). Ugyanebben a célcsoportban az RTL-en az idei évben eddig futott 64 epizód (59 ismétlés + 5 premier) összesen 4.556.000 embert ért el (Reach, 4+).’

Pajkaszeg lakóinak mókás és kalandokkal teli élete az első évad óta a nézők kedvence. Évről-évre hatalmas várakozás előzi meg az új epizódok érkezését. A sorozat kreátora, Kapitány Iván és csapata, a ContentLAB&Factory garantálja, hogy a sorozat mindig meg tud újulni. Az elmúlt hat évben új karakterek érkeztek a faluba és a cselekmény, a történet is többrétű és még izgalmasabb lett. Pajkaszeg helyszíne pedig zarándokhellyé vált a rajongók körében.

A történetek a hét évad során nem mindig a faluban játszódtak: a stáb forgatott a Balatonon, Budapesten, Esztergomban és még számos külső helyszínen. A színészek mellett volt, hogy különleges állatok is szerepet kaptak a sorozatban. Az egyik ikonikussá vált jelenetben Gyurit és Szifont egy medve kergeti fel a fára, és volt olyan epizód is, amikor Baki egy cirkuszba látogatott, kígyók és oroszlánok közé. A színészek több alkalommal is dalra fakadtak: a kocsmában Teca és Erika, a templomi szertartásoknak helyet adó konditeremben pedig a Pap varázsolt koncerthangulatot zenekari kísérettel. 2022. december 24-én pedig az is kiderült, hogyan zajlik a karácsony Pajkaszegen.

Jelenleg a 7. évad epizódjai láthatóak szombat esténként az RTL-en, április 22-én pedig 100. alkalommal követhetik nyomon a nézők Pajkaszeg lakóinak életét. A sikersorozat a 100. epizódra egy cseppet sem öregedett, fiatalos lendülettel próbálja a nézőket hétről-hétre a képernyők elé csábítani.

A főbb szerepekben Csuja Imre, Bánki Gergely, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Szabó Győző, Lengyel Tamás, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Szarvas József, Hevér Gábor, Mészáros Tibor, Sodró Eliza, Döbrösi Laura, Györgyi Anna, Rába Roland, Peller Anna, Almási Sándor, Bede-Fazekas Annamária és Tímár Éva láthatók.

A rajongók az Instagramon és a Facebookon is követhetik a sorozat híreit, és az rtl.hu-n is értesülhetnek róluk.

#A mi kis falunk#pajkaszeg#jubileum

Címlapról ajánljuk