A Király

A Király nyereményjáték részvételi szabályzata

rtl.hurtl.hu

2000. február 27. 17:10

az M-RTL Zrt. (székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.; a továbbiakban: „M-RTL”) által szervezett, 2023.03.01. - 2023.03.31. között lebonyolításra kerülő, „A Király” című műsorhoz kapcsolódó nyereményjátékhoz (a továbbiakban: „Nyereményjáték”).

A Nyereményjátékban való részvétel feltétele:

A Nyereményjátékra jelentkezhet minden, Magyarországon tartósan letelepedett, aktív facebook-fiókkal rendelkező természetes személy, (a továbbiakban együttesen: „Jelentkező”), akik elfogadják a Nyereményjáték jelen Részvételi Szabályzatát és akik a https://www.facebook.com/rtlpluszhu webcímen elérhető, RTL facebook-oldalon közzétett, Nyereményjátékról szóló, a Nyereményjáték időtartama alatt minden hétfői nap délután közzétételre kerülő post-ban meghatározott feltételeket teljesítik. 16 és 18 év közötti kiskorú kizárólag törvényes képviselőjének hozzájárulásával jelentkezhet a Nyereményjátékra.

A Jelentkezők a Nyereményjátékon való részvétellel minden külön nyilatkozat nélkül elfogadják a jelen Részvételi Szabályzatot, valamint az M-RTL adatvédelmi elveit és gyakorlatát, adatkezelési szabályzatát, amelyeket itt érnek el: https://rtl.hu/kviz-adatvedelem.

A Nyereményjátékon nem vehetnek részt:

o az M-RTL, a nyereményfelajánló partner és „A Király” című műsort gyártó gazdasági társaság vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói;

o az M-RTL megbízásából a Nyereményjáték előkészítésében és lebonyolításában közreműködő személyek és cégek vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint ezen személyeknek, a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott, közeli hozzátartozói;

o akit az M-RTL a Nyereményjáték során a jelen Részvételi Szabályzat megsértése miatt kizárt.

A Nyereményjáték időtartama:

A Nyereményjáték 2023.03.01. napján kezdődik és 2023.03.31. napjáig tart. Az ezt követően a Nyereményjátékra érkezett jelentkezések nem jogosítanak a Nyereményjátékon való részvételre.

A Jelentkezőnek kommentben válaszolnia kell a https://www.facebook.com/rtlpluszhu webcímen elérhető RTL facebook-oldalon az aktuális hét hétfőjén közzétett Nyereményjátékra vonatkozó postban feltett kérdésre vonatkozó post alá. A kommentek elküldésére a Nyereményjátékra vonatkozó post közzétételét követően az adott hét szerda 17:00 óráig van lehetősége a Jelentkezőnek. Egy Jelentkező bármennyi kommentet elküldhet.

Nyeremény:

A Nyereményjáték során a Nyereményjátékkal érintett posztra válaszolók közül a poszt közzétételét követő 3. napon 5 fő kerül kisorsolásra, akik – A Magneoton lemezkiadó felajánlásával - 1-1 db 'A Király - Filmzene & Symphonic' című dupla CD-s kiadványból.

A nyeremények másra át nem ruházhatóak, készpénzre át nem válthatóak.

A nyertesek kiválasztásának helyszíne: RTL KLUB Székház; 1222 Budapest, Nagytétényi út 29.

A nyereményekhez kapcsolódó valamennyi közterhet az M-RTL fizeti meg.

A Nyereményjátékon való részvétellel, a nyeremény átvételével kapcsolatosan felmerülő egyéb költségek a nyerteseket terhelik.

Nyertes meghatározása

Nyertesnek ismeri el M-RTL a Nyereményjáték időtartama alatt azt a heti 5 fő Jelentkezőt, akik megfelelnek a Nyereményjátékban való részvétel feltételeinek, továbbá akiket az M-RTL kisorsol. Amennyiben az így kisorsolt személy a jelen Részvételi Szabályzatban foglalt feltételeknek nem felel meg, helyette új nyertes kerül kisorsolásra.

Nyertesek értesítése

A Nyereményjáték nyerteseit az adott hét csütörtökén az M-RTL által kezelt https://www.facebook.com/rtlpluszhu webcímen elérhető RTL facebook-oldal facebook-üzenetben kiértesíti a nyertességről, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről. Amennyiben a nyertes Jelentkező a kiértesítő üzenet kézbesítését követően 3 napon belül nem jelentkezik válaszüzenetben, úgy a nyertes elveszíti jogosultságát a nyeremény átvételére és helyette új nyertes kerül kisorsolásra.

Egyéb rendelkezések:

M-RTL nem vállal felelősséget a Jelentkező által tévesen vagy hibásan, hiányosan megadott adatokkal okozott következményekért, mely a Nyereményjátékból való kizárást is eredményezheti.

M-RTL jogosult kizárni a Nyereményjátékból azt a Jelentkezőt, aki tisztességtelen módon, a jelen Részvételi Szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni.

M-RTL kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt a Nyereményjáték során, a jelentkezés esetleges hibáiból, hiányosságaiból, a Nyereményjáték során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért, ide nem értve az M-RTL által szándékosan vagy súlyos gondatlansággal okozott, a Jelentkezőnél felmerülő károkért való felelősséget.

A Jelentkezők elfogadják, hogy a jelen Részvételi Szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével M-RTL részére okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak.

M-RTL fenntartja magának a jogot arra, hogy jelen Részvételi Szabályzatot vagy magát a Nyereményjátékot kiegészítse, vagy módosítsa. M-RTL jogosult a Nyereményjátékot bármikor visszavonni. M-RTL a Nyereményjátékkal kapcsolatos esetleges módosításokat vagy annak visszavonását a https://www.facebook.com/rtlpluszhu oldalon teszi nyilvánossá.

A Jelentkező tudomásul veszi, hogy M-RTL a Nyereményjáték során bekövetkező technikai problémákért, illetve a rendszer, szerver túlterheltségéből eredő leállásokért, nehézségekért nem vállal felelősséget.

M-RTL nem vállal felelősséget azért, ha a rendszer túlterheltsége, az internetkapcsolat megszakadása, vagy bármely más, M-RTL-nek fel nem róható technikai hiba, akadály miatt a Nyereményjátékban való részvétel késedelmet szenved, vagy nem valósul meg.

M-RTL fenntartja a Nyereményjáték szabályai és mechanizmusa, nyereményei és a jelen Részvételi Szabályzat megváltoztatásának jogát.

Amennyiben a Nyereményjáték során visszaélés vagy sportszerűtlen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, M-RTL fenntartja a jogot, hogy a Nyereményjátékot szüneteltesse, vagy törölje.

Budapest, 2023. 02. 15.

Magyar RTL Televízió Zrt.

 

Címlapról ajánljuk