Ferenczi Kamilla

Ferenczi Kamilla

Ferenczi Kamilla

Az énekes a Válogatón Lady Gaga - Shallow című dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Charlotte Cardin - Dirty Dirty című dalával bizonyította be Puskás Petinek, hogy ott a helye az Élő show-ban.

 

Az 1. élő show-ban Lady Gaga - I will never love again című dalát adta elő.

Az 2. élő show-ban a Váradi Roma Café - Egyedül Ballagok című dalát adta elő.

A 3. élő show-ban az első körben  Margaret Island - A csend című dalát, a második körben pedig Whitney Houston - I Have Nothing című dalát adta elő.

A 4. élő show-ban az első körben  Tóth Verával közösen Katona Klári - Legyen ünnep című dalát, a második körben pedig Adele - Hello című dalát adta elő.

A Finálé első körében Labrinth - Jealous című dalát, a második körben pedig saját, Video című dalát adta elő.

 

 

Életkor: 21

Születési dátum: 2000.10.28.

Családi állapot: Egyedülálló

Hajszín: Barna

Szemszín: Barna

Csillagjegy: Skorpió

Magasság: 168 cm

Hobbi: Autók

Kedvenc szín: Lila

Kedvenc étel: Quatro formaggi tészta

Kedvenc film: Bárcsak

Kedvenc előadó: Billie Eilish

Kedvenc tárgy: Telefon

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert: Ez az én utam és szeretnék végre színpadon állni és bizonyítani magamnak, a családomnak és mindenkinek.

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Művészeti iskolába jártam 12 évet, sikeres érettségi bizonyítvány, szakdiploma zenei téren, zenepedagógiai egyetem.

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Bár erős a kisugárzásom, belül igenis érzékeny és gyenge lány vagyok.

Eddigi tapasztalataim a zenével: 5 éves korom óta tanulok zongorázni. 12 évet jártam művészeti líceumba. Sok iskolai rendezvényen léptem fel, klasszikus dalversenyekre jártam. Népzene versenyen első helyezést értem el. Nemzetközi klasszikus énekversenyen 2. helyezést értem el. Marosvásárhelyen a VIBE Fesztiválon léptem fel. Zenepedagógiai egyetemre jártam. Színdarabokban játszottam gyerekszínészként. Különböző eseményeken énekeltem kisebb-nagyobb zenekarokkal.

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: Igazán boldog voltam és éreztem a véget nem érő szeretetet.

Azért örülök, hogy Puskás Peti a mentorom, mert: Mert egy nagyon nagylelkű ember, támogat és érzem, hogy maximálisan támogat. Mindenkinek jó lenne, ha lenne az életében egy ilyen ember, aki ennyire támogatja őt. Igazi mentor, felnézek rá.

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad? Van egy szerencsehozó kabalám. Egy kis maci. Egy olyan embertől kaptam, aki nagyon fontos szerepet játszik az életemben.