Synergy

Synergy

Nicuta Nicoleta, Zopcsák Hanga és Péter Kitti a Válogatón és a Táborban is meggyőzték a mentorokat, majd a székes feladatnál Erika összeállította a versenyzőket, és kialakult az első lánycsapata. A Mentorházban Lil Nas X – MONTERO című dalával bizonyították be a mentoroknak, hogy ott a helyük az Élő show-ban. Az első Élő show-ban a BLACKPINK – Pink Venom című dalával léptek fel. A második Élő show-ban a 4S Street – Mesélek a bornak című dalát adták elő. A harmadik Élő show-ban Girlpower című saját dalukat hallhattuk tőlük.

 

Név: Nicuta Andreea Nicoleta

Életkor: 23

Születési dátum: 1999.08.12.

Családi állapot: Egyedülálló

Hajszín: Szőke

Szemszín: Barna

Csillagjegy: Oroszlán

Magasság: 170 cm

Hobbi: Tánc, éneklés, kirándulás, sportolás

Kedvenc szín: Nude színek

Kedvenc étel: Sushi, tészták

Kedvenc film: A nagy Gatsby

Kedvenc előadó: Charlotte Cardin, Selah Sue

 

 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert: Kiskorom óta szeretek énekelni. A legjobban a testvérem bíztat, aki zenész, és nagyon felnézek rá. Magyarország közel áll a szívemhez, itt érzem otthon magam, ezért szerettem volna magamat kipróbálni ebben a műsorban.

 

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Egyetemen nemzetközi kapcsolatok szakon végeztem, és jelen pillanatban mesteren tanulok. Emellett elvégeztem egy műsorvezetői képzést is.

 

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Nyitottan állok az emberekhez, szeretek ismerkedni. Sokan nem gondolnák rólam, de nagyon közvetlen vagyok, szeretek emberek között lenni.

 

Eddigi tapasztalataim a zenével: Általános iskolában az egyik tanárnőm fedezett fel, és bíztatott az énektudásom fejlesztésére. Először francia nyelven énekeltem, és iskolai versenyeken indultam. Ezek vezettek rá engem arra, hogy az énekléssel szeretnék foglalkozni a jövőben.

 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: Nekem a legszebb pillanatok a szeretteimmel eltöltött időben történnek.

 

Azért örülök, hogy Herceg Erika a mentorom, mert: Erika ki tudja belőlem hozni a maximumot, és egy olyan ember, akire igazán felnézhetek a munkássága miatt. Nagyon jó ember, sokat lehet tőle tanulni, példát mutat az őszinteségével számomra.

 

Név: Péter Katalin Kitti

Életkor: 18

Születési dátum: 2004.05.13.

Családi állapot: Kapcsolatban

Hajszín: Barna

Szemszín: Barna

Csillagjegy: Bika

Magasság: 173 cm

Hobbi: Nagyon szeretek főzni és sütiket sütni.

Kedvenc szín: Sötétzöld

Kedvenc étel: Paradicsomos, padlizsános sajtos rakott tészta

Kedvenc film: A beavatott

Kedvenc előadó: Lady Gaga

Kedvenc tárgy: A kistáskám

 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert: Gyerekkorom óta elismert énekesnő és színpadi előadó szeretnék lenni, ez minden vágyam. Az X-Faktor sokat segít nekem ebben.

 

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Jelenleg utolsó évemet töltöm az ungvári Zádor Dezső Zeneművészeti Szakgimnáziumban, könnyűzenei ének szakon.

 

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Nagyon szeretem a rendezettséget és a pontosságot, szeretek időben kelni és délelőtt elfoglalni magam olyan dolgokkal, amikhez egyébként már délután túl lusta lennék.

 

Eddigi tapasztalataim a zenével: 7 éves korom óta zongorázok, mellette pedig mindig énekeltem, viszont komolyabban csak 4 éve kezdtem el tanulni. Azóta folyamatosan fejlődöm, igyekszem minél több emberhez eljutni az éneklés által.

 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: Megkaptam a szüleimtől a saját zongorámat.

 

Azért örülök, hogy Herceg Erika a mentorom, mert: Megegyezik a zenei stílusunk, nagyon őszinte és közvetlen ember. Mint a színpadon, úgy minden másban segít a fejlődésben és kitart mellettünk.

 

Név: Zopcsák Hanga

Életkor: 21

Születési dátum: 2001.05.24.

Családi állapot: Egyedülálló

Hajszín: Világos barna

Szemszín: Zöldeskék

Csillagjegy: Ikrek

Magasság: 176 cm

Hobbi: Éneklés, tánc, modellkedés, edzés, sminkelés, nyelvtanulás, kirándulás

Kedvenc szín: Lila

Kedvenc étel: Sushi, thai ételek

Kedvenc film: Eredet, Shrek

Kedvenc előadó: Jorja Smith, Charlotte Cardin, Weeknd, Halsey, Ed Sheeran

 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert: Szeretném megmutatni magam az éneklésben. Eddig ez komfortzónán kívüli volt, de szeretek szerepelni, és a média világában tudom elképzelni magam. Emellett fantasztikus lehetőségeket nyújt a show, és rengeteg tapasztalattal gazdagodhat az ember, én pedig folyamatos fejlődésre vágyom.

 

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Waldorf Gimnáziumba jártam, érettségi után dolgoztam egy évet modellként, ez által külföldre utazhattam, és nyelvet tanultam. Fitnesz instruktornak tanulok, és felvételt nyertem egy egyetemre, ahol mozgóképkultúrát és filmszínészetet fogok tanulni az X-Faktor után.

 

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Sokszor előítéletesek velem az emberek, mert először nehezen tudok nyitni, de amikor átlépem ezt a gátat, a teljes szívem oda adom bárkinek, és nagyon empatikus vagyok.

 

Eddigi tapasztalataim a zenével: Kiskorom óta szeretek énekelni. Énektanához is jártam, de nem hosszú ideig. Zeneiskolában tanultam zongorázni kiskoromban, de sajnos mára már megkopott a tudásom.

 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: Nekem a legszebb pillanat, amikor a családommal és a barátaimmal lehetek. Ekkor érzem a legszerencsésebbnek magam a világon.

 

Azért örülök, hogy Herceg Erika a mentorom, mert: Erika más szemszögből látja a dolgokat, más tapasztalatai vannak, mint a Magyarországon ismert előadóknak. Szerintem rengeteget fogok tőle tanulni. Ő egy olyan ember, akire felnézhetek mert elérte az álmait, sokra vitte, de megmaradt önmaga, és ez számomra példaértékű.