Mihályfi Luca Zsófia

Mihályfi Luca Zsófia

A versenyző Billie Eilish – wish you were gay című dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig Britney Spears – Toxic című dalával bizonyította be, hogy ott a helye az Élő show-ban. Az első Élő show-ban Gnarls Barkley  – Crazy című dalával nyűgözte le a mentorokat. A második Élő show-ban a Bella ciao-t adta elő. A harmadik Élő show-ban Rendben című saját dalát mutatta be, majd Azahriah – Okari/Tisztán iszom dalával állt színpadra.
 

Életkor: 19

Születési dátum: 2003.08.08.

Családi állapot: Kapcsolatban

Hajszín: Barna

Szemszín: Barna

Csillagjegy: Oroszlán

Magasság: 160 cm

Hobbi: Zene, filmek, edzés

Kedvenc szín: Fekete, piros

Kedvenc étel: Sushi

Kedvenc film: Holt költők társasága

Kedvenc előadó: Nagyon sok van, különböző stílusokból

Kedvenc tárgy: Angyal szárnyas fülbevaló
 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert: Szerettem volna kipróbálni magam, megtudni, hogy érdemes-e komolyabban foglalkoznom a zenével, emellett kalandvágyból.
 

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: A Metropolitan Egyetem hallgatója vagyok, kommunikáció és média szakon.
 

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Nagyon szeretem az állatokat, nekem is van egy kutyám és egy cicám is. Ők nálunk családtagok, olyanok, mintha a testvéreim lennének.
 

Eddigi tapasztalataim a zenével: 10 évig zeneiskolai keretek között tanultam zongorázni, gitározni autodidakta tanultam meg a karantén alatt. Énektanárhoz sosem jártam, kicsi korom óta mindig szerettem énekelni otthon a szobámban.
 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: Nincs ilyen. Minden pillanatot próbálok a legszebb valójában megélni.
 

Azért örülök, hogy Gáspár Laci a mentorom, mert: Számomra mindig szimpatikus volt a személyisége, és kiváló zenésznek tartom. Közel áll hozzám a zenei stílusa, ezért remélem, sok-sok mindent tudok majd ellesni, megtanulni Tőle.
 

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad? Igen van, kettő is. Egy pici plüss csacsi, amit az anyukámtól kaptam, mikor első osztályba mentem. A másik egy karkötő, amit a szerelmem kötött a csuklómra.