Kiss Kevin

Kiss Kevin

A versenyző a Válogatón a Csinibaba című saját dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig a Bukott angyal című saját dalával bizonyította be, hogy ott a helye az Élő show-ban. Az első Élő show-ban Táncolj ma! című saját adta elő. A második Élő show-ban az LGT – Álomarcú lány című dalával lépett színpadra. A harmadik Élő show-ban két produkcióval is elkápráztatta a nézőket: az R-GO – Szeretlek is meg nem is című dalát, valamint Esőben című saját szerzeményét adta elő.
 

Életkor:  18

Születési dátum: 2003.12.17.

Családi állapot: Egyedülálló

Hajszín: Fekete

Szemszín: Kék

Csillagjegy: Nyilas

Magasság: 175 cm

Hobbi: Lovaglás, fogathajtás

Kedvenc szín: Fekete

Kedvenc étel: Jókai bableves

Kedvenc film: Bohemian Rhapsody (Bohém rapszódia)

Kedvenc előadó: James Arthur

Kedvenc tárgy: Gitár
 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert: A műsor lehetőséget teremt, hogy az egész ország megismerje a dalaimat, így végre megélhetem az álmom.
 

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Lovász
 

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Nagymamám szakács múltja miatt velem is megkedveltette a főzést. El tudom készíteni azokat a húsos ételeket, amelyeket a legjobban szeretek, de a tejberizsem is híres a városban.
 

Eddigi tapasztalataim a zenével: Tizenkét éves koromban vettem először gitárt a kezembe, emlékszem, hogyan tanított meg nagypapám az első akkordokra. Azóta az örömeimet és a szomorúbb pillanataimat is gitárszó kíséri.
 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: A lovász képzés komoly kihívásokat gördített elém, és amint lenni szokott, a vizsgán pontosan azt az egyetlen tételt húztam ki, amelyből nem készültem. Az eredményem alapján aznap mégis büszke lovász lettem.
 

Azért örülök, hogy Puskás Peti a mentorom, mert: Az alkotói folyamatok kezdetétől nagyon segítőkésznek bizonyult, mindig támogat az őrült ötleteimben. Nagyon hamar beengedtem őt a különc világomba.
 

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad? Nem kötődöm tárgyakhoz, a szerencseszámom viszont az ötös, mert azt tapasztaltam, hogy a kaparós sorsjegyen az ötödik kocka mindig nyertes. De ez maradjon az én titkom.