Isky & Szkym

Isky & Szkym

A duó a Válogatón a Szoba című saját dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig az Anyuka című saját dalukkal bizonyították be, hogy ott a helyük az Élő show-ban. Az első Élő show-ban Fiatal vagyok című saját dalukkal léptek színpadra.
 

Aradszky Marcell
 

Életkor: 15

Születési dátum: 2006.11.01.

Családi állapot: Egyedülálló

Hajszín: Barna

Szemszín: Szürkés kék

Csillagjegy: Skorpió

Magasság: 190 cm

Hobbi: Kosárlabda

Kedvenc szín: Narancssárga

Kedvenc étel: Bolognai spagetti

Kedvenc film: Oculus

Kedvenc előadó: Filo

Kedvenc tárgy: A laptopom
 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert: Úgy gondolom, hogy itt lehet az emberekhez a legjobban eljuttatni a saját dalainkat.
 

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: tanuló, 10. osztály, Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium
 

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Magamtól tanultam meg zenélni, alapokat csinálni.
 

Eddigi tapasztalataim a zenével: A zene egy elengedhetetlen dolog az életemben, 5 éve járok zeneiskolába, 2 évig zongoráztam, és most kezdtem a harmadik évem gitáron.
 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: Őszintén tetszett valakinek az egyik dalom.
 

Azért örülök, hogy ByeAlex a mentorom, mert: Az ő stílusa áll hozzánk a legközelebb, ő tudja kihozni belőlünk a legtöbbet.
 

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad? A napszemüvegem, az egyik osztálytársamtól kaptam és az image-em részévé vált már.


Iski Botond
 

Életkor: 16

Születési dátum: 2005.12.23.

Családi állapot: Egyedülálló

Hajszín: Jelenleg szőke, de igazából barna

Szemszín: Kék

Csillagjegy: Bak

Magasság:178 cm

Hobbi: Kosárlabda, zene

Kedvenc szín: Babakék

Kedvenc étel: Anya krumplistésztája

Kedvenc film: A fegyvertelen katona (nagyon sok háborús filmet nézek)

Kedvenc előadó: Juice WRLD

Kedvenc tárgy: A fekete, aputól örökölt gitárom
 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert: Azért jöttem ide, hogy eljuttathassam a zenémet a lehető legtöbb emberhez, és hogy legyen lehetőségem úgy segíteni a zenével másokon, mint ahogy különböző előadók tették ezt velem.
 

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium
 

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Két dolog: nagyon sok tetoválást szeretnék, és rengeteg sportot űztem már eddigi életem során, de mindegyiket abbahagytam valamiért.
 

Eddigi tapasztalataim a zenével: Nekem a zene mindig is egy olyan csatorna volt, amelyen keresztül ki tudtam adni magamból az érzéseimet, és ami kicsit kirepített a néha fájdalmas és felettébb unalmas hétköznapokból. Három szóban a zene a menedékem, az otthonom és az életem.
 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: Akkor ott helyben nem is tudtam, hogy ez lesz életem legszebb pillanata. Emlékszem, amikor apa boldogan jelentette be, hogy a munkahelyi programja megengedi, hogy elutazzunk egy hétre a családdal. Egy fergeteges hétvégét töltöttünk a kedves barátainkkal Prágában. Bejártuk a várost, és apa mutatott nekünk, fiataloknak egy kis kultúrát. Sajnos ez volt az utolsó alkalom, hogy együtt tudtunk elmenni valahová.
 

Azért örülök, hogy ByeAlex a mentorom, mert: Alex mindig is egy olyan figura volt az életemben, akire felnéztem és akit szakmailag és emberileg egyaránt tiszteltem. Az, hogy találkoztunk, és tetszett neki az, amit csinálunk, önmagában egy álom. Biztos vagyok benne, hogy ő tudja kihozni belőlem a maximumot.
 

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad? Klasszikus értelemben vett kabalám nincs, de a tudat, hogy sosem vagyok egyedül, mindenhova elkísér. Bármi történjen, a családom és a barátaim mindig ott lesznek mellettem. Na meg a legjobb barátom, zenésztársam, Marci. Nekem igazából Marci a kabalám.