Helfy Alexa

Helfy Alexa

A versenyző a Válogatón Lizzo – About Damn Time című saját dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal sikerült meggyőznie a mentorokat. A Mentorházban pedig P!nk – A Million Dreams című dalával bizonyította be, hogy ott a helye az Élő show-ban. Az első Élő show-ban Azahriah – Four Moods című dalát adta elő. A második Élő show-ban Rihanna – Love on the brain című slágerét énekelte el. A harmadik Élő show-ban két produkciót is láthattunk tőle: Netta – Toy című dalát, valamint T. Danny – Megmondtam című dalát adta elő.
 

Életkor: 18

Születési dátum: 2003.12.23.

Családi állapot: Egyedülálló

Hajszín: Szőke

Szemszín: Barna

Csillagjegy: Bak

Magasság: 164 cm

Hobbi: Olvasás, kártyajóslás

Kedvenc szín: Sárga

Kedvenc étel: Kínai ételek

Kedvenc film: -

Kedvenc előadó: Aretha Franklin, Lizzo, Rihanna, Doja Cat

Kedvenc tárgy: -
 

Azért jelentkeztem az X-Faktorba, mert: Szeretném, ha az embereknek lenne egy olyan példaképük, aki csak a pozitivitást hirdeti, szeretnék én lenni ez a példakép.
 

Végzettség/eredeti szakma, pillanatnyi foglalkozás, iskola: Most éppen a Balassi Bálint Gimnáziumban tanulok.
 

Amit mindenképp szeretném, ha megtudnának rólam: Akárki akármikor írhat nekem, én megpróbálok mindenkinek válaszolni. Szeretnék segíteni mindenkinek, akinek éppen rossz napja van.
 

Eddigi tapasztalataim a zenével: Nyolc éve énekelek énektanárral. Nagyon sok fellépésem volt már, több színdarabban is játszottam.
 

A legszebb pillanat az életemben az volt, amikor: Apukám visszaköltözött hozzánk Amerikából.
 

Azért örülök, hogy Herceg Erika a mentorom, mert: Szerintem tényleg a legjobb mentort kaptam, nagyon örülök neki. Nagyon sok mindenben segít nekem. Ha rossz napom van, mindig felvidít. Az éneklésben is nagyon sokat segített nekem, sok bátorságot ad.
 

Van-e szerencsehozó kabalád, ha igen, mi az, és kitől kaptad? -