Tartalmak

37:41
X-FaktorPuskás-Dallos Peti: Azt éreztem, hogy Mick Jagger magyarországi helytartója vagyok, és már semmit nem kell dolgoznom
2022. november 11. 17:57

Puskás-Dallos Peti: Azt éreztem, hogy Mick Jagger magyarországi helytartója vagyok, és már semmit nem kell dolgoznom

Puskás-Dallos Péter ugyan gyorsan kiesett a Megasztárból, ennek ellenére saját bevallása szerint elszaladt vele a ló a tehetségkutató után. Az X-Faktor mentora Szabados Áginak mesélt a szuperképességéről, polgárpukkasztásról, a WC melletti ismerkedési stratégiájáról, a The Biebers-sztoriról, élete egyik legcikibb élményéről, és arról is, hogyan szerettek egymásba feleségével, Puskás-Dallos Bogival.
34:29
X-FaktorByeAlex: Én teremtettem meg a magyar negatív kommentelőt
2022. november 11. 14:50

ByeAlex: Én teremtettem meg a magyar negatív kommentelőt

„Lehet, hogy én rontottam el az internetet” – latolgatta Szabados Ági interjújában ByeAlex, akik szerint a kommentszekció mára pöcegödörré vált, a folyamatot pedig az ő színre lépése indította el. A zenészt azonban szórakoztatják a negatív kommentelők, kifejezetten várja is őket, és beszélt arról is, miért szokott kiválasztani közülük egy „szamárpados hülyét”. A szakmában az idegesíti a legjobban, ha valaki úgy csinál, mintha a popzene atomfizika vagy az általános műveltség lenne. A győzelmei alapján legsikeresebb mentor eleinte se Tóth Gabival, se Gáspár Lacival nem akart együtt dolgozni, de utóbbi húsz perc alatt megváltozott. Elmesélte azt is, szerinte mivel sikerült érdemben megváltoztatnia az X-Faktort, melyik két mentortársa szokott műsoron kívül is összeveszni, és hogy miről szólna a Miért nem vett még feleségül? című könyve.
26:18
X-Faktor„Én se szerettem volna azt az Erikát, aki néha az előválogatón voltam” – Herceg Erika többször nem ismert magára az X-Faktorban
2022. november 10. 18:04

„Én se szerettem volna azt az Erikát, aki néha az előválogatón voltam” – Herceg Erika többször nem ismert magára az X-Faktorban

Nagyon sokat bántották, amiért magyarként került be a VIA Gra együttesbe, bármit is csinált csak a hibát vették észre benne. Amikor Magyarországra jött, az elején megint ugyanezt a kívülállóságot élte át, mostanra azonban úgy érzi, fordult a kocka. Herceg Erika Szabados Áginak elmesélte, rengeteg munka van a külsejében, de nem tartja magát egy „hű de jó” csajnak. Beszélt arról is, szerinte miért csinálja jól a dolgát az X-Faktorban, miért nem mutatta meg eddig a párját, és hogy Magyarországon képzeli-e el a jövőjét.
32:20
X-FaktorGáspár Laci: Annyira nem szerettem az életemet, hogy hétvégén nem akartam felkelni az ágyból, és kitaláltam magamnak egy másikat
2022. november 10. 18:03

Gáspár Laci: Annyira nem szerettem az életemet, hogy hétvégén nem akartam felkelni az ágyból, és kitaláltam magamnak egy másikat

Gáspár Laci már gyerekkorában tudta, nem fog beletörődni, hogy szegénynek született, és abban is biztos volt, hogy sokan fogják ismerni a nevét. Az X-Faktor mentora nem is akart énekes lenni, 2003-ban a Megasztárba is csak azért jelentkezett, hogy aztán basszusgitárosként bekerülhessen egy zenekarba. Szabados Áginak mesélt arról is, mennyire megviselte, amikor a kezdeti nagy hájp után alábbhagytak a sikerek, majd hogyan változtatott meg mindent a Celeb vagyok, ments ki innen, amit korábban esze ágába se jutott volna elvállani. Többször felhozta, mennyire nehéz megtartani mindazt, amit elért, néha pedig már arra vágyik, hogy jó lenne megint csak vágyni valamire. Az eddigi versenyzői közül jelenlegi mentoráltját, Mihályfi Lucát szerette meg a legjobban, akit szerinte sokan félreismertek, pedig csak egyetlen hibája van. 
31:24
X-FaktorMenekülés a háború elől, a modell szakmából és a megfelelési vágytól – interjú a Synergy tagjaival
2022. november 5. 11:20

Menekülés a háború elől, a modell szakmából és a megfelelési vágytól – interjú a Synergy tagjaival

A Synergy tagjai már nem is emlékeznek rá, hogy milyen volt egyedül jelentkezni a versenybe, hiszen azóta nemcsak csapattá, hanem igazi barátokká váltak, akik mindenben támogatják egymást. A közös kihívások megélése mellett mindannyian súlyos terhet dobtak le magukról az X-Faktornak köszönhetően. Miközben Nico minden vágya, hogy énekes bátyja útjára léphessen és megkapja szülei támogatását, Hangának a modellkedés árnyoldalával kellett szembenéznie, Kitti pedig a háború elől menekült Magyarországra. Egy dolog azonban mindhármukban közös: a színpad és az éneklés mindenen átsegítette őket.
18:36
X-FaktorSolyom Bernadett: Kezdem elhinni magamról, hogy tudok is valamit
2022. november 4. 14:24

Solyom Bernadett: Kezdem elhinni magamról, hogy tudok is valamit

Solyom Berni már 13 évesen közönség előtt gitározott és énekelt, így nem okozott neki gondot színpadra állni, viszont – bár a műsorban jó ideig rapperként tartották számon – az X-Faktor válogatóján rappelt először emberek előtt. Nem gondolta volna, hogy ilyen sokáig eljut a versenyben, szereti olvasgatni a róla szóló kommenteket, a negatívak ellenére is, Szabados Áginak pedig azt is elmesélte, milyen másodállást tervez magának az éneklés mellett.
25:09
X-Faktor„Úgy érzem, mintha nem lenne családom” – Bodrogi Enikő szülei válásáról, megfelelési kényszeréről és gyerekkoráról is mesélt Szabados Áginak
2022. november 4. 10:31

„Úgy érzem, mintha nem lenne családom” – Bodrogi Enikő szülei válásáról, megfelelési kényszeréről és gyerekkoráról is mesélt Szabados Áginak

Bodrogi Enikő úgy érzi, megkeményedett tini évei alatt. A 18 éves énekesnő már fiatalon komoly döntés elé kényszerült, amikor a szülei elváltak egymástól; minden nap sírt, és néha még mindig elfogja az a nagyon rossz érzés, hogy nem tudja, van-e otthona. Családneve miatt is sokan támadták, az X-Faktorban azonban szeretné megmutatni az embereknek, hogy nem a híres rokonai miatt van versenyben. Maximalizmusa miatt sokszor csalódott már magában, azt sem gondolta volna, hogy túljut a válogatón, most mégis úgy érzi, egy mesevilágban éli a mindennapjait.
31:14
X-FaktorKiss Kevin: Annyit írtam, hogy nekem nincs apám, és letiltottam
2022. november 3. 20:21

Kiss Kevin: Annyit írtam, hogy nekem nincs apám, és letiltottam

Kiss Kevint másfél éves korában elhagyta az apja, aki most az X-Faktor alatt újra előkerült, akárcsak más állítólagos, nem ismert „rokonok”. Az idei top hat versenyzővel készült interjúsorozatunkban a 18 éves lovászfiú elmondta, miért nem akar találkozni az apjával, miért nem volt soha igaz barátja, miért nem szereti, ha Elvishez hasonlítják, és hogyan védte meg Boros Marcit egy kommentelővel szemben. Az idei verseny már biztosan legjobb férfi énekese alkoholista nagyapjáról, szerelmi csalódásáról és a lovak szeretetéről is mesélt Szabados Áginak. 
21:40
X-FaktorMihályfi Luca: Óriási szerelemben vagyok, csodálatos párom van
2022. november 3. 18:26

Mihályfi Luca: Óriási szerelemben vagyok, csodálatos párom van

„Rengeteg kislány ír, hogy én vagyok a példaképük” – mesélte Szabados Áginak a 19 éves énekesnő, aki egyszerre tartja óriási áldásnak és átoknak, hogy híresek a szülei. Mihályfi Luca sokszor elbizonytalanodik, amikor visszanézi magát az X-Faktorban, az rtl.hu-nak beszélt arról is, mi táplálja az élete minden területét meghatározó maximalizmusát, és a magánéletéről is elárult néhány fontos részletet.
2:55
X-Faktor„Jól tudok színészkedni” – Sophia Khan az éneklés mellett a filmezésbe is belekóstolna
2022. október 16. 23:13

„Jól tudok színészkedni” – Sophia Khan az éneklés mellett a filmezésbe is belekóstolna

A versenyző imádja az énekórákat, de nem kizárólag énekesnőként képzeli el a jövőjét. A nyereményből nemcsak a karrierjét alapozná meg, szeretné viszonozni a családjának is az állandó segítségüket. Hogy melyik nemzetközi előadó bőrébe bújna egy koncert erejéig, és mi az, amiben nem tudnak egyetérteni mentorával, Gáspár Lacival, extra videónkból kiderül!
3:32
X-Faktor„Egy színpadi lény robban ki belőlem” – Puskás Peti versenyzői ezért tartják magukat különlegesnek
2022. október 9. 0:36

„Egy színpadi lény robban ki belőlem” – Puskás Peti versenyzői ezért tartják magukat különlegesnek

A Táborban továbbjutott hat versenyző már biztosan ott van a Mentorházban, ahol vár még rájuk egy óriási megmérettetés. Van, aki fejben, van, aki fizikailag készül a produkciójára, amivel meggyőzheti mentorát arról, hogy helye van az élő show-ban. Vajon Kornis Anna, Kiss Kevin, Boros Marci, Beretka Ádám, Miszlai Márton és Beri Zsolt hogyan szeretnének bizonyítani és kit tartanak a legnagyobb riválisaiknak? Extra videónkból kiderül!