Videó

23 éves lett Pásztor Virág: Az öregedéstől egyáltalán nem félek, de szomorúság tud bennem lenni

Borda TamásBorda TamásBalogh Veronika FlóraBalogh Veronika Flóra

2024. április 2. 15:33

Minden múlandó, ezért ki kell maxolni az életet, gyűjteni kell az élményeket – mondta az rtl.hu-nak Pásztor Virág, a Barátok közt és a Gólkirályság színésznője abból az alkalomból, hogy március végén ünnepelte 23. születésnapját. Nem fél az öregedéstől, úgy gondolja, minden kornak megvan a maga öröme. Szobájában ülve arról is mesélt, milyen civil szakmába tanulja éppen bele magát, és miért élvezte annyira a Gólkirályság forgatását. A sorozat második évada hamarosan elérhető az RTL+-on!

Pásztor Virágot 2018-ban ismerte meg az ország a Barátok közt című sorozatban, ahol Berényi Miklós tinédzser lányát alakította. Azóta a Keresztanyu, a Hotel Margaret című produkciókban is feltűnt, ráadásul ő volt a főszereplője a Ki vagy te című Barátok közt-spin offnak. Április 6-tól pedig a Gólkirályság második évadában is találkozhatunk vele az RTL+-on.

A színésznő március 25-én ünnepelte a 23. születésnapját. A szobájában mesélt az rtl.hu-nak arról, hogyan töltötte a különleges napot, milyen volt a Gólkirályságban dolgozni, valamint mivel tölti azokat a napokat, amikor nem forgatásokon vesz részt – mindez kiderül a fenti videóból.

A Gólkirályság második évada április 6-tól elérhető az RTL+-on.

#Videó#pásztor virág#születésnap#Gólkirályság#RTL+#második évad#Ki vagy te#Bulvár#Barátok közt#Keresztanyu#Hotel Margaret#színésznő#interjú

Címlapról ajánljuk