Videó

Bugyi nélkül ment a Grammy-gálára, öltáncot adott elő a színpadon és meztelenkedett egy bontógolyón – ezek Miley Cyrus legdurvább pillanatai

Kiss BalázsKiss Balázs

2024. február 7. 15:33

Miley Cyrus gyermekszínészként lett világhírű, amikor Hannah Montana szerepében egy titkos életet élő tinilányt alakított. Beszélt arról, hogy a hírnéven és csillogáson túl rengeteg traumát okozott neki ez az időszak. Később mindig talált alkalmat a polgárpukkasztásra, amire az egész világ felkapja a fejét. Ilyen volt például a Wrecking Ball videóklipjében való meztelenkedés, az MTV díjátadóján lejtett öltánc, vagy az idei Grammy-gálán bugyi nélkül előadott dala.

Miley Cyrus mindenkit ledöbbentett, mikor a testét alig takaró, arany biztosítótűkből készült „ruhában” érkezett a Grammy-gálára. Mikor elénekelte a Flowers című számát, már egy ezüstös, kevesebbet mutató darab került rá. 

Miután átvette a dalért járó elismerést közölte, nem vett fel bugyit.

Hiába vették körbe rajongók, szerepelt a Hannah Montana sorozatban, Miley sohasem lehetett önmaga. Elvárták tőle, hogy eredeti hangjánál magasabban beszéljen, és hogy ne vegyen fel bikinit, vagy egyáltalán bármi olyasmit, ami darabokra törné az „aranyos tinilány”-képet, amit róla festett egykori menedzsmentje.

Amikor 18 éves lett, elhatározta, szakít az elvárásokkal és valami meglepőt alkot. 

A 2010-es Can’t Be Tamed című dala a későbbi húzásaihoz képest még visszafogottnak tűnhet, mégis elég volt ahhoz, hogy a megjelenése után Miley Cyrus rögtön tiltólistára kerüljön a Disneynél.

Egyik korábbi munkatársa elárulta, az album megjelenésének másnapján minden kapcsolatot meg kellet szakítaniuk az énekesnővel és a dalait sem játszhatták többé.

Három évvel később született meg a Wrecking Ball című száma, ahol az előző albumból megismert forrónacit ledobta, és egy bontógolyón lovagolva vetkőzött.

Ugyanebben az évben tekerte maximumra a polgárpukkasztást, amikor az MTV díjátadóján Robin Thicke-kel rögtönzött öltáncot adott elő. Bár az énekes ekkor döbbentnek tűnt a Mirrornak Miley arról beszélt, duópartnere nem csak tudta, mi fog következni, de még biztatta is, hogy minél kevesebb ruha legyen rajta a performansz közben.

A gyermekkori negatív tapasztaltok nem csak énekesi karrierjére, de magánéletére is hatással voltak.

Eleinte édesapjával kerültek fasírtba, majd későbbi álompárjával, Liam Hemsworth-szel. Az éhezők viadalának sztárja és Thor kisöccse korlátok közé akarta szorítani a botrányhős énekesnőt, aminek nem lett jó vége. Ugyanis a szakítás után, Miley írt egy dalt, amit pont a színész születésnapján tett közzé, hogy így álljon bosszút rajta. Ez nem volt más, mint a Flowers, amivel a világsztár el is nyerte az első két Grammy-díját.

#Videó#grammy#miley cyrus#chris hemsworth#botrány#bugyi#meztelen#díj#zene#Kultúra

Címlapról ajánljuk