Videó

Krúbi: Ha egyszer nem fog tetszeni az embereknek, akkor is büszkén állhatok ott, hogy én ebben hiszek

Gosztonyi ZsoltGosztonyi Zsolt

2024. január 26. 4:53

Krúbi, polgári nevén Horváth Krisztián január 26-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. Előtte exkluzív interjút adott az RTL-nek, amiben beszélt a legújabb albumáról, a dalaiban megjelenő megosztó témákról, és a nagyszabású koncertről, amit nemcsak neki, de a közönségnek is ki kell majd hevernie. Azt is elárulta, hogy a dalaiban és a koncertjein próbál önazonosat alkotni, amibe beletartoznak a kényes témák is. Tudatos döntés volt a részéről, hogy nem „cenzúrázza” magát. 

A pénteki Aréna-koncert fő tematikáját a novemberben megjelent harmadik Krúbi-album adja, de mint Krúbi elmondta, az életmű minden korszakából hallhatnak majd dalokat a rajongók. 

Minden benne lesz, ami egy Krúbi-koncerttől várható, és még sokkal több

– ígérte a rapper.

Krúbi az interjúban arról is beszélt, hogy minden albuma eléggé különbözik az előzőtől, amivel kockázatot is vállal, hogy fog-e működni. Ő viszont szívesen vállal kockázatot, és „ha egyszer nem fog tetszeni az embereknek, akkor így jártam”.

Azt mondja, a dalaiban és a koncertjein is próbál önazonosat alkotni, és ebbe beletartoznak azok a kényes témák is, amelyekben lesznek, akik nem értenek egyet vele. A biztos út szerinte az lenne, ha ezekkel nem foglalkozna, de úgy döntött, nem fogja cenzúrázni magát. Nem állítja, hogy bármiben szász százalékig igaz lenne, de ezek az ő érzései, semmi baja nincs vele, ha valakinek ez nem tetszik.

Nem kötelező a koncertjeimre járni szerencsére

– tette hozzá.

#Videó#krúbi#horváth krisztián#zene#papp lászló budapest sportaréna#koncert#interjú#exkluzív#ma

Címlapról ajánljuk