Videó

Ifj. Schobert Norbi: Apa csajozós tippjei elég meredekek, komoly fantáziája van, és hülyeségeket szokott mondani

Szeifert-László MónikaSzeifert-László Mónika

2023. augusztus 23. 14:12

Rubint Réka és Schobert Norbi középső gyermeke, ifjabb Schobert Norbi szeptemberben lesz 18 éves, de máris tele van tervekkel. Kendőzetlenül beszélt a hírnév árnyoldaláról, hogy elfogadja-e édesapjától a csajozási tanácsokat, a szerelmi életéről, és arról, milyen középső gyereknek lenni egy nem mindennapi családban. Azt is elárulta, szerinte sokan meg fognak lepődni azon, hogy mire képes. 

Ifjabb Schobert Norbi mindig érezte, hogy a szülei mások, mint a többi gyerek édesanyja és édesapja. Nemcsak az iskolatársaitól kapott megjegyzéseket a hírnevük miatt, hanem a felnőttektől is, ami jobban megviselte, mint a gyerekek bántása. Emiatt korán tudatosult Norbiban, hogy tisztelettudónak és jó tanulónak kell lennie, mert amit ő csinál, azt egyből kivetítik a nevelésére. 

Úgy érzi, nem tartozik a tipikus kamaszok közé, akik csak a mának élnek és tiszteletlenek a tanárokkal. Drogok helyett inkább edzeni jár és könyveket olvas sikeres emberekről, de a társasági életet, és a lányokat sem hanyagolja el. Szerinte a tizenéves fiúk tiszteletlenül beszélnek a lányokkal, akik szintén nem úgy nyitnak a fiúk felé, ahogy azt a '60-as, ’70-es években tették, amikor még megadták a módját az ismerkedésnek, és másról szóltak a kapcsolatok, mint napjainkban. A saját tapasztalata az, hogy nem azért akarják megismerni, mert rá kíváncsiak, inkább az anyagiak és a család hírneve, valamit az ebből fakadó lehetőségek érdeklik a lányokat a mai világban.

Nem vagyok az a típusú fiú, aki az összes lányt felszedi és utána elhajítja. Nem is tárgyalok olyan lánnyal, akinél azt érzem, hogy nem gondolja komolyan, és ezt elég hamar ki tudom szimatolni.

És hogy mit szólnak a gyerekeik szerelméhez a szülők? Norbi és Réka eddig minden lányról tudott, de a középső gyerek és a rutinos anyuka nem hagyják a családfőt megszólalni, rögtön a bemutatás után.

Apának azt szoktam mondani, hogy először számoljon el háromig, mielőtt véleményt mond. Nyugodtan menjen el, majd egy óra múlva beszélünk. Anya addig lerángatja a földre, nem hagyja megszólalni. Anya mindig pozitív.

A három testvér közül Norbi a középső gyerek, azt mondja, érzi az ezzel kapcsolatos sztereotípiát, de szerinte ő az egyetlen – testvéreivel ellentétben –, aki nem akar kedvezni szüleinek a véleményével. Szókimondónak tartja magát, de nem hagyja el semmi a száját hirtelen felindulásból. Minél kevesebb figyelmet vagy dicséretet kap szüleitől, annál jobban ki akar törni, és annál többet szeretne elérni testvéreinél.

Szerintem ebben az évben nagyon meg fog lepődni rajtam ez az ország, hogy mikre vagyok képes

– tette hozzá ifj. Schobert Norbi.

#Videó#ifj. Schobert Norbert#párkeresés#tanulmányok#jövő#család#ma#Bulvár

Címlapról ajánljuk