Videó

Balázs Merci: A meztelen videómra azóta is kapom a savat

Juhász FlóraJuhász FlóraBorda TamásBorda Tamás

2023. július 29. 11:10

„Az ember sosem tökéletes önmaga számára” – vallja a ValóVilág egykori játékosa, Balázs Mercédesz. Az azóta több RTL-műsorban feltűnt Cedest kérdeztük az őt érő kritikákról és a plasztikai műtétjeiről is – sok egyéb mellett. A BeleVelóVilág műsorvezetője azt is elárulta, mit készül még átszabatni a testén. Kiderült az is, milyen szakmában dolgozna Balázs Merci, ha nem változtatta volna meg az életét a valóságshow.

VV Merci karrierje a ValóVilág falain belül kezdődött. A lány azóta hosszú utat tett meg a médiában: műsorvezetőként és több reality szereplőjeként is kipróbálhatta magát az RTL csatornáin.

Ha nincs a ValóVilág, akkor a táncolást folytattam volna, és akkor lehet, hogy táncoktató lennék. Vagy egy egyszerű kisboltban lennék eladó

– árulta el az rtl.hu kamerái előtt Merci. A videóban az egykori valóságshow-hős a mell- és szájplasztikájáról is mesélt:

Megműtettem a melleimet, nagyon régóta szerettem volna megtenni. Most volt rá lehetőségem, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.

Sok kommentelője szerint viszont szebb volt természetes külsővel. Kiderült, hogy Mercinek különösebb baja nem volt a melleivel, és akkor sem lett volna elkeseredve, ha nem engedélyezik neki a műtétet. A szájáról hasonlóképpen vélekedett. „Nincs testképzavarom, viszont nyilván az ember sosem teljesen elégedett magával, és mindig akar javítani valamit magán, ez nálam sincs másképpen.”

Balázs Mercivel készült teljes interjú a cikk tetején található videóban tekinthető meg.

#Videó#ValóVilág#vv merci#balázs merci#cedes#interjú#ma#instagram#celeb vagyok ments ki innen

Címlapról ajánljuk