ValóVilág

VV Vera: Csaszi barátnője szerintem a háta közepére nem kíván

Borda TamásBorda Tamás

2024. június 11. 15:19

A ValóVilág12 második párbaján Csaszi küzdött volna meg ellenfelével, de miután egymáséi lettek Verával, a villa falain kívül egyébként párkapcsolatban élő Csaszi feladta a játékot. A villalakók ezután azonnali kiválasztással Verát küldték párbajozni, aki alulmaradt Duduval szemben, ezért távoznia kellett a luxusbörtönből. A lány most elárulta az rtl.hu-nak, szerinte jelentős szerepet játszott a kiesésében az is, ami néhány nappal ezelőtt történt az ágyban közte és Csaszi között: „Úgy érzem, hogy ezzel meg lettem bélyegezve, nem tudom, hogyan fogom ezt levakarni magamról” – mondta a kiesett villalakó, aki bízik benne, hogy Csaszi és barátnője, Fanni meg tudják menteni a kapcsolatukat. Vera az édesapjáról is mesélt, akivel már 3 éve nem tartja a kapcsolatot, de meghatározó szerepet tölt be abban, hogy hogyan viszonyul a férfiakhoz.

Vera a beköltözése előtt azt mesélte az rtl.hu-nak, hogy gyakran összekeveri az embereket, vagy éppen nem ismeri fel az ismerőseit. A bemutatkozó kisfilmjéből pedig kiderült, hogy imád flörtölgetni és játszadozni a pasikkal, de komoly kapcsolatra eddig nem igazán vágyott.


Csaszi igazi bizalmasává vált a játék során, amit Geri és Dzsigeri furcsálltak annak fényében, hogy kiderült, a srác évek óta párkapcsolatban él.

Ha kíváncsi vagy a villalakók számonkérésére, és hogy hogyan védekezett akkor Csaszi, kattints a képre és nézd meg a videót!

VV Vera: Csaszi barátnője szerintem a háta közepére nem kíván

Annak ellenére, hogy mindketten határozottan tagadták, hogy bármiféle vonzalom lenne köztük, később Vera és Csaszi mégis közelebb kerültek egymáshoz a paplan alatt.

Az események alakulása hatással volt a ValóVilág12 második párbajára is. Kattints a képre, és éld át újra a feszült pillanatokat!

VV Vera: Csaszi barátnője szerintem a háta közepére nem kíván

 

 

#ValóVilág#valóvilág12#vv12#12. évad#vv vera#interjú#kiesés#vv csaszi#kapcsolat#szex#édesapa#Videó#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk