Sztárbox

Pákót a ringből is kiverték, Ganxta Zolee pedig úgy elverte Rékasi Károlyt, hogy agyrázkódást kapott – ilyen volt a Sztárbox második évada 2005-ben

Szeifert-László MónikaSzeifert-László MónikaGyömöre MátéGyömöre Máté

2023. december 9. 6:52

A Sztárbox, mielőtt fájdalmasan hosszú, 18 éves szünetre ment, erős évaddal búcsúzott. Fekete Pákó VV Indiánnal mérkőzött meg, és az egykori valóságshowhős nem finomkodott a didikirállyal. Ganxta Zolee sem kímélte a Rózsa Bisztró rosszfiúját, és amire senki sem számított, hogy pont Fresh Andi és az egykori pornós Niki Belucci mérkőzése után szabadulnak el az indulatok.

Már a Sztárbox 2004-es első évada is kemény volt, hogy mást ne mondjunk, összecsapott a rapháború két tábornoka Majka és Dopeman is. Az évad meccseit itt nézhetik vissza. A második évad még erre is rátett egy lapáttal, lássuk, milyen összecsapásokat hozott a 2005-ös év.

VV Indián vs. Fekete Pákó

A didikirály és a valóságshow-szereplő harca 1,51 millió tévénézőt ültetett annak idején a képernyők elé. A nigériai mulatós énekes jól kezdett, de Indián kocsmai bunyóban szerzett rutinjával hamar fölé kerekedett, és Pákót szó szerint kiverte a ringből. Pákó a mérkőzés után elmondta, hogy szerinte VV Indián nem volt sportszerű ellenfél.


Ganxsta Zolee vs. Rékasi Károly

A Barátok közt örök bajkeverőjét alakító Rékasi Károly a magyar rap feketeöves fenegyerekével, Ganxsta Zolee-val szállt ringbe a 2005-ös Sztárboxban. A Döglégy saját bevallása szerint nem vitte túlzásba a felkészülést, a ringbe egy szál cigivel a szájában vonult be, mégis kiütés lett a vége. Rékasi a veréstől enyhe agyrázkódást is szenvedett.


Fresh Andi vs. Niki Belucci

A két versenyző három kőkemény menetet nyomott le egymással. A zenész Fresh Andi és a volt pornósztár Niki Belucci elképesztően szoros küzdelmét közel 1,8 millió néző látta 2005-ben. Az összecsapás után az éles szemű pontozóbírók 2:1 arányban Andit hozták ki győztesnek, amivel hallhatóan nem mindenki értett egyet, hangos füttykoncert fogadta az eredményt. Konkrétan alig lehetett hallani, hogyan értékelte Fresh Andi a mérkőzést.


VV Frenki vs. VV Leo

A magasabb és hosszabb kezű VV Leo nem sok figyelmet fordított a védekezésre VV Frenki ellen, aki viszont zárt fedezéket alkotott a karjaival már a mérkőzés elejétől kezdve. Leo többet támadott, Frenki nehezebben szedte össze a bátorságát egy támadáshoz, de a második menetet már azzal kezdte. Leo azonban kihasználta testi előnyét és nem félt kezdeményezni a harcot, ellenfele a visszacsapásokra épített. Edzője a testütésekre biztatta Leót az utolsó szünetben, de a felütései is rendre betaláltak. Mielőtt azonban kiderült volna a végeredmény, Leo Villa-beli szerelme, Ágica egy bokszkesztyűre írt megható szerelmes üzenetet osztott meg a nézőkkel. Az eredményhirdetéskor nem volt meglepetés.


Növényi Norbert vs. Fazekas Róbert

A sport igazi nagyágyúi a 2005-ös Sztárbox gála végére maradtak: az egykori birkózó olimpikon, Növényi Norbert, aki kick boxban is versenyzett, valamint Fazekas Róbert, Európa-bajnok diszkoszvető nehézsúlyban csapott össze. Az első menet még viszonylag eseménytelen volt, a másodikban azonban Növényi már húzkodta ellenfele bajszát: egészen addig, amíg Fazekas vissza nem támadt, ez azonban balul sült el, a lendülettől rázuhant a kötelekre. A küzdelem nem volt egyenlő: Növényi folyamatosan ütött, míg ellenfele passzívabbnak tűnt, inkább csak rogyadozott a támadások súlya alatt. A harmadik menet után az sem volt biztos, hogy Fazekast engedik tovább bokszolni, végül visszamehetett a ringbe, de a negyedik menetben sem volt sok köszönet neki, rá is számoltak. Hogy ezek után ki nyerte a mérkőzést, az nem kérdést, de azért a biztonság kedvéért nézze meg a küzdelmet a videóban is.

#Sztárbox#rékasi károly#fekete pákó#vv indián#ganxta zolee#2005#ring#kiütés

Címlapról ajánljuk